Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Opel Mokka: benzina sau electric? [VIDEO]

Opel Mokka Experience ne-a permis să facem cunoștință cu noul model al constructorului de origine germană în condiții meteo nefavorabile, dar în compania unui model ce a avut grijă să fim tot timpul în siguranță chiar și în ciuda intemperiilor.

În cadrul evenimentului am avut ocazia să facem cunoștință cu Opel Mokka 1.2 benzină cu cutia automată în 8 trepte și cu fratele său nepoluant, Opel Mokka E – un model cu sistem de propulsie electric. Modelele ultraechipate conduse de noi aveau prețul de 25.559 Euro (pentru versiunea cu combustie internă) și 40.377 Euro (pentru versiunea electrică). Deși aceste prețuri pot părea descurajante, țin să menționez că Opel Mokka pleacă de la un preț de bază de 17.773 Euro (pentru versiunea 1.2 turbo 100 cai putere cu cutia manuala în 6 trepte) iar modelul electric are preț de pornire de 33.835 Euro din care se poate scădea bonusul de aproximativ 10.000 euro acordat de statul român pentru achiziționarea unei mașini electrice.

Există și o motorizare 1.5 diesel ce dezvoltă 110 cai putere, disponibilă doar cu cutie manuală în 6 rapoarte, dar acel model nu a fost disponibil în cadrul acestui test.

Opel Mokka ar putea cu lejeritate să fie singura ta mașină dacă ești singur/ă sau ai un partener de viață, dar cred că pentru familiști există opțiuni mai bune pe piață. Stabilitatea la drum întins și portbagajul adecvat pentru maxim 4 ocupanți ce merg în vacanță cu nu prea multe bagaje, conferă lui Opel Mokka adevărate valențe de mașină în care să faci călătorii la drum întins.

Sunt sigur că garda la sol permisivă va face cu ochiul mai ales celor ce folosesc mașina preponderent în oraș, iar pleiada de sisteme de siguranță se va asigura că nu pățești nimic nici în rarele momente când părăsești jungla urbană.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest nou model, vă invităm să vedeți clipul de pe canalul nostru de YouTube.

CONCLUZII

Nota: