Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volkswagen Arteon Shooting Brake 2021 [VIDEO]

Nu ai nicio scuză să îți cumperi un SUV pe motivul că ai nevoie de ergonomie și spațiu când în 2021 Volkswagen îți va vinde cu mare plăcere un Arteon Shooting Break. Trebuie să recunosc, sunt rar impresionat de design-ul constructorului din Wolfsburg. De cele mai multe ori sunt de părere că germanii aleg să meargă pe o rută cunoscută și conservatoare atunci când gândesc exteriorul unui nou model, dar Arteon Shooting Break este ceva cu adevărat special. Știu că în ultima vreme caroseria de tip break a pierdut foarte mult din popularitatea de care se bucura pe la începutul anilor 2000, dar mașina germanilor reușește să îi convingă până și pe cei mai avizi opozanți ai bătrânului estate. Ce-i drept, Arteon Shooting Break nu este un break oarecare ci un (după cum îi zice și numele) “shooting break”. Spatele mașinii dă impresia unui coupe, deși spațiul de stocare amplu te asigură de competențele acestui break.

Arteon Shooting break este, fără îndoială, un Volkswagen din noua generație, lucru ușor de observat atunci când vezi mașina pentru prima dată din față – lightbar-ul din grilă duce puțin cu gândul la I.D.3, dar sub capotă se află motoare convenționale cu combustie internă (în cazul modelului testat, un 2.0 diesel). Cutia DSG și sistemul de tracțiune integrală 4Motion completează trenul de rulare iar ușile fără ramă sunt detaliul ce te face să te îndrăgostești iremediabil de această mașină de familie.

Suspensia este adecvată scopului acestei mașini, dar am fost plăcut uimit de tehnologia implementată; pe lângă instrumentarul complet digital, am fost impresionat și de faptul că mașina permitea conexiunea Android Auto fără necesitatea conectării unui cablu fizic la sistemul de infotainment, lucru nemaivăzut de mine până acum. Una peste alta, Volkswagen Arteon Shooting Break oferă o experiență ce va reuși să-l convingă pe orice iubitor al SUV-urilor să se lepede de caroseriile greoaie ce ne-au invadat orașele.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook