Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Audi Q5 S-line 40 TDI Quattro

Audi Q5 este cu siguranță mașina perfectă pentru 80% din populația Terrei posesoare de permis categoria B. Fie că este vorba de puternicul Audi SQ5, fie că te referi la credinciosul 2.0 diesel, sunt foarte puțini cei care ar strâmba din nas la modelul germanilor iar motivul este simplu: este o mașină bună! Nu excelează la nimic, nu face furori prea mari atunci când este pusă la treabă, nu întoarce capetele pietonilor cum o face fratele mai mare Q8, nici măcar nu are cine știe ce dotări tehnologice ieșite din comun. Prin urmare, care e secretul lui Q5?

Marile idei din lumea aceasta sunt de fapte extrem de simple și de bun simț, dar ce le face să fie cu adevărat mărețe este execuția lor. Audi Q5 este pur și simplu o mașină care face totul cel puțin bine.

Confortul e bun atât în oraș cât și la drum întins, manevrabilitatea este previzibilă până în cele mai mici amănunte, consumul este decent, spațiul este adecvat clasei din care face parte modelul iar tehnologia este ușor de folosit, astfel aducându-ți un beneficiu mai mare decât ar face-o un sistem cu mai multe funcții, dar mai complicat de operat.

Audi Q5 este precum un câine credincios pe care îl ai de mulți ani – îi cunoști fiecare reacție și știi prea bine că nu va fugi vreodată, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de perioada în care sunteți împreună.

Poate că vei merge în showroom-ul Audi dorindu-ți un A1 micuț, cochet, de oraș sau poate un A5 somptuos, impunător, elegant, sau cine știe? Poate chiar te vei lăsa impresionat de capabilitățile vaste ale lui Q7. Dacă vei face o diagramă Venn a calităților modelelor de mai sus vei realiza că există un singur model ce îndeplinește toate cerințele – Audi Q5. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vedeți un nou review eblogAUTO 4K 2021.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook