Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Hyundai Tucson 2021 [VIDEO]

Noul Hyundai Tucson este o mașină atât de importantă pentru constructorul sud-coreean încât a fost o adevărata provocare să programăm noul model la test-drive având în vedere că zboară din showroom-uri mai ceva ca mașinile second hand din Germania. Nici nu apucam bine să programăm noul model pentru filmare că eram sunați înapoi cu scuza: ”s-a vândut!”. Este pentru prima dată când sunt martor al acestui fenomen de cumpărare vorace în domeniul auto. Hyundai România nici măcar nu a organizat o lansare oficială pentru acest SUV, dar cumpărătorii harnici au deja mașina la scară. Dacă nici aceste întâmplări nu prevestesc un model de succes, atunci nu știu ce ar face-o!

Hyundai Tucson hybrid condus de noi pare că le-ar putea face pe toate fără mare bătaie de cap: consum redus atunci când ești în oraș grație bateriei extrem de eficiente ce se încarcă cu mare ușurință atunci când frânezi sau iei piciorul de pe accelerație, spațiu amplu pentru toți pasagerii cât și pentru bagajele lor și nu în ultimul rând, un mod comprehensibil de a aranja toate funcțiile ce se regăsesc în interiorul acestei mașini astfel că utilizatorului îi este ușor să se familiarizeze cu toate elementele ce îi fac viața mai ușoară la bordul acestei noi generații Tucson.

Cred că ce le-a ieșit cel mai bine coreenilor este design-ul exterior, având în vedere că toți cei care aflau ce mașină conduc pentru testdrive erau imediat impresionați zicând ”A, da, e frumoasă!”.

De fapt, nu cred că este ceva ce nu le-a ieșit sud-coreenilor și de aceea mașina aceasta va continua să se vândă precum pâinea caldă multă vreme de acum încolo iar garanția deja legendară oferă cumpărătorilor încrederea că produsul celor de la Hyundai nu îi va dezamăgi nici peste ani și ani de folosință. Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să vedeți mai multe într-un nou review 4K marca eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota: