Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive TOYOTA HILUX Invincible 2021 [VIDEO]

Nu am înțeles niciodată denumirea Toyota Hilux. De fapt, ce n-am putut eu pricepe era partea cu luxul, având în vedere că pick-up-ul nipon a fost și este în continuare cunoscut pentru robustețe, capabilități off road și rezistență incredibilă la orice condiții vitrege, nicidecum pentru calitatea fină a materialelor din interior sau pentru ușile cu soft close. Prin urmare, de unde vine partea cu luxul?

Deși interiorul este acoperit de plastic negru, simplu, apăsător, suspensia face tot posibilul să absoarbă șocurile din asfalt, dar tangajul mașinii este evident atunci când treci, cu lejeritate ce-i drept, peste liniile de tramvai din capitală. Deci nici suspensia nu poate rivaliza cu gentleman-ul luxos cu gardă la sol generoasă, Rolls-Royce Cullinan. Prin urmare, de unde vine partea cu luxul?

Bancheta spate este gândită mai mult ca spațiu de stocare și mai puțin pentru confortul pasagerilor, iar bena descoperită nu va arăta niciodată elegant când vei merge la operă. Întreb pentru a treia oară: de unde vine partea cu luxul?!

Faptul că îți permiți să mergi oriunde cu acest mastodont de peste două tone ce se transformă în cocoș de munte sprinten atunci când vede șanțuri și denivelări; gingășia cu care japonezii au amplasat în habitaclu un buton ce pornește degivrarea atât în lunetă, cât și în oglinzi și parbriz, dar și conștiința curată că acel motor diesel de 2.8 litri nu va lăsa un nor de fum negru în spate, grație butonului de curățare a DPF-ului – acesta este luxul. Nici nu mai luăm în calcul fiabilitatea legendară a celor de la Toyota dublată de sentimentul de încredere inspirat de modelul Hilux. Per total, am început să conduc această mașină plecând de la ideea că voi conduce un pick-up și am ajuns să înțeleg ce înseamnă cu adevărat un Hilux – mai mult decât un pick-up! Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați noul nostru clip eblogauto 4K. Toate ofertele TOYOTA le poti gasi, aici.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook