Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW X3 xDrive 30e plug-in hybrid 2020 [VIDEO]

Nu este prima dată când sunt la volanul unui BMW X3, dar pentru prima oară în portbagaj se ascunde o baterie ce ne poate asigura propulsia atunci când nu vrem să facem gălăgie. BMW X3 Plugin Hybrid ar putea însemna pentru mulți cel mai bun compromis: un SUV (Sports Activity Vehicle, cum îl numește constructorul bavarez) îndeajuns de încăpător pentru toată familia, cu confort excelent atât în oraș cât și la drum întins, cu finisaje excelente la interior și cu posibilitatea de a funcționa fără să consumi deloc carburant fosil pe distanțe de maxim 40 de kilometri.

Tot mai mulți cumpărători se îmbulzesc spre showroom-uri căutând o mașină cu gardă la sol generoasă, dar uită ce se întâmplă când centrul de greutate este cocoțat: ruliul! Acesta este dușmanul oricărui SUV, dar BMW are talentul de a imprima caracteristicile specifice de manevrabilitate pe care le-a dobândit de la berline și coupe-uri de-a lungul vremii, tuturor SAV-urilor din palmaresul său. Prin urmare, BMW X3 nu se pierde cu firea atunci când în fața sa se aștern serpentine ce ar putea da de furcă unui SUV mai puțin lucrat la sală.
Orașul este câmpul de luptă preferat al acestui model – suspensia bine gândită, insonorizarea excelentă și lipsa zgomotului de motor Diesel, toate îți vor oferi o experiență relaxantă ce te va apăra de haosul și stresul specifice mediului urban.

Modul ideal de a folosi un plugin hybrid este să-l lași la încărcat peste noapte, având în vedere faptul că bateriile acestor mașini nu au fast charge. Dacă la o mașină electrică te vei bucura de 100-150 km autonomie în 30-45 de minute de stat lângă stația de încărcare, la plugin hybrid situația e alta: aceste mașini sunt făcute pentru durabilitate în timp, astfel că nici nu se pune problema “stresului” unui sistem fast charge.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook