0

Preturi si noutati pentru modelele BMW

Hyundai Ploiesti!

Preturi si noutati pentru modelele BMW: Ca în fiecare an, luna iulie marchează o actualizare de motorizări şi opţiuni la întregul întregii game de modele BMW. În vara anului 2015, BMW va continua schimbarea de generaţii de sub capota a diferitelor game de modele cu noile propulsoare BMW TwinPower Turbo. Datorită eficienţei optimizate a noilor motoare cu trei şi cu patru cilindri, atât caracteristicile sportive, cât şi economia de combustibil a numeroase modele se vor îmbunătăţi încă o dată. Mai mult, utilizarea unor motoare suplimentare – pe benzină şi diesel – va asigura o diversitate şi mai mare în cadrul gamei de modele aisgurând o gamă mai variată de opţiuni pentru clienţi. O altă noutate importantă – BMW M235i xDrive Cabriolet va fi primul model decapotabil din segmentul compact care va oferi tracţiune integrală ca opţiune.

În plus, gama de dotări standard şi opţionale se va extind din vara anului 2015. Parking Assistant, care acum poate fi utilizat şi pentru garare, va fi disponibil şi la BMW Seria 3 şi BMW Seria 4. Dotările de siguranţă de la BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer vor fi completate, printre altele, cu funcţia Multi-Collision Braking şi cu Alertness Assistant (sistem pentru detectarea oboselii la volan). Noi culori pentru exterior vor fi disponibile pentru BMW Seria 4, BMW M4 Coupé, BMW M4 Cabriolet, BMW Seria 5 şi BMW Z4.

Alte noutăți:

  • BMW Seria 3 disponibil de la 25700 Euro fără TVA pentru versiunea BMW 318i ;
  • Motoare suplimentare de ultimă generaţie pentru numeroase modele din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 2, BMW Seria 3 şi BMW Seria 4;
  • Premieră a tehnologiei inteligente de tracţiune integrală la BMW M235i xDrive Cabriolet.
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.