Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noua Mazda CX-5

Noua Mazda CX-5

Noul CX-5 îmbunătățește punctele forte care au făcut din generație curentă cel mai bine vândut model Mazda din Europa. Caracteristicile Jinba-Ittai ale primului model cu gama completă de tehnologii SKYACTIV au evoluat în concordanță cu filosofia centrată pe șofer a producătorului, pentru a le oferi și pasagerilor senzația de unitate cu mașina. Astfel, habitaclul cu dotări intuitive are un plus de confort și o ergonomie îmbunătățită, inclusiv un head up display proiectat direct pe parbriz.

Confortul a fost îmbunătățit, datorită scaunelor anti-oboseală, antifonării superioare a habitaclului, suspensiei și trenului de rulare, precum și a sistemului G-Vectoring Control (GVC), care sporește deopotrivă manevrabilitatea și siguranța. Noul CX-5 vine și cu ultimele inovații Mazda în materie de siguranță activă. La exterior, linia mai joasă a plafonului și stilul minimalist inspiră o postură sportivă, dar rafinată, poate cel mai bine exprimată prin intermediul culorii premium roșu soul cristal, foarte profundă și cu reflexii strălucitoare.

Mazda CX-3 2017 și Mazda2 2017 integrează pasiunea pentru condus pe care o regăsim la orice model al producătorului. GVC este în echipare standard și ambele modele sunt disponibile cu o gamă extinsă de sisteme de siguranță activă i-ACTIVSENSE care beneficiază, printre altele, de avantajele noilor tehnologii de camere video. Mazda a mai făcut îmbunătățiri majore în materie de confortul interior și rafinament prin numeroase elemente, de la afișaje la volane și finisaje. Exteriorul modelelor, atât de premiat, va rămâne însă nemodificat.

AUTOR:

TAGS: 2017, cx5, mazda, romania,

reclama