Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Porsche 911 GT3

Noul Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3 livrează performanțe specifice curselor motorsport, este constuit din materiale ușoare și oferă o experiență de condus extrem de directă. La noua generație a revoluționarului 911, apropierea dintre condusul de zi cu zi și cel pe pista de curse este mai puternică decât oricând. În centrul celor mai recente îmbunătățiri ale modelului, se află un motor boxer de 4 litri. Motorul aspirat natural, de 500 CP, cu turație foarte mare, rămâne practic neschimbat față de cel existent pe mașina de curse pur sânge 911 GT3 Cup. Șasiul reproiectat, cu sistem de direcție pe puntea spate, și folosirea materialelor ușoare pentru construcție au dus la convertirea puterii motorului într-o dinamică de condus superioară. Dezvoltată pe aceeași pistă de testare și pe aceeași linie de producție ca și mașinile de curse, tehnologia motorsport Porsche a fost încă o dată încorporată într-un automobil sport potrivit și pentru șosea.

Cei mai mulți conducători auto ai modelelor Porsche GT vor să își testeze mașinile și pe pista de curse, unde noul 911 GT3 își poate demonstra cu adevărat abilitățile, grație raportului greutate-putere de 2,86 kg/CP. Incluzând, în echiparea standard, cutia de viteze cu dublu ambreiaj, în 7 trepte (PDK), care a fost reproiectată special pentru modelul GT, automobilul de două locuri cântărește 1,430 kg cu rezervorul plin și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde. Noul 911 GT3 prinde o viteză maximă de 318 km/h. Pentru cei care preferă stilul pur, nealterat, de condus, Porsche oferă, pentru noul 911 GT3, și o cutie de viteze manuală în 6 trepte, care îi permite performantului 911 să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 320 km/h.

Șasiul noului 911 GT3 beneficiază de experiența Porsche din cursele motorsport, fiind îmbunătățit pentru o dinamică și mai bună la condus. Automobilul de două locuri are garda la sol mai coborâtă cu 25 mm decât 911 Carrera S. În completarea designului perfecționat, șasiul asigură și o manevrabilitate superioară, datorată, în mare parte, sistemului de direcție activ pe puntea spate. În funcție de viteză, acesta se rotește fie în direcția inversă roților din față, fie în aceeași direcție cu acestea, îmbunătățind astfel agilitatea și stabilitatea automobilului. Tampoanele suport pentru motor și diferențialul spate blocabil amplifică dinamica la condus a automobilului.

911 GT3 este deja disponibil la comandă. Prețul pentru România este de 133.306 EUR, fără TVA.

AUTOR:

TAGS: 2017, 911, gt3, porsche, romania,

reclama