Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Volvo a lansat la Geneva noul model XC60

Volvo a lansat la Geneva noul model XC60

Acesta va înlocui actualul XC60 care a reușit în cei nouă ani de la lansare să devină cel mai bine vândut SUV din segmentul mediu din Europa, cu aproape un milion de mașini vândute la nivel global. XC60 reprezintă astăzi 30% din totalul vânzărilor Volvo la nivel mondial.

Noul XC60, una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată, este complet echipată cu tehnologie de ultimă generație. Funcția Steer Assist a fost adăugată la sistemul de siguranță City Safety, un nou sistem de siguranță numit Oncoming Lane Mitigation utilizează asistența la viraje pentru a atenua posibilele coliziuni frontale, în timp ce Blind Spot Indication System (BLIS) folosește acum funcționalitatea Steer Assist pentru a reduce riscul de coliziuni la schimbare benzii de circulație.

Pilot Assist, sistemul complex semi-autonom care oferă asistență conducătorului prin controlul direcției, accelerației și frânărilor pe drumuri bine marcate până la 130 km/h, este disponibil în noul XC60 ca opțiune.

Noul Volvo XC60 vine cu premiatul motor pe benzină T8 Twin plug-in hybrid, lider în topul sistemelor de motorizare, ce oferă 407 CP și o accelerație de la 0-100 km în doar 5,3 secunde. Dar performanța adevărată nu se află doar sub capotă pentru cel mai recent model XC60. Noul sistem CleanZone cu reglaj pe patru zone elimină poluanții dăunători și particulele din exteriorul cabinei pentru a livra aer-scandinav proaspăt în interior.

Noul XC60 Volvo Cars este programat să intre în producție la mijlocul lunii aprilie, la uzina Torslanda din Suedia.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: premium, suv, volvo, x60,

reclama