Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibil din aprilie in Romania

Noua Clasă E va fi disponibilă în centrele autorizate de vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie 2016.

Noua Clasă E este sofisticată, inspiră încredere, elegantă şi sportivitate. Comparativ cu predecesorul său, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase: ampatamentul a crescut cu 65 mm până la 2.939 mm, iar lungimea a fost extinsă cu 43 mm până la 4.923 mm. Designul automobilului aduce în prim plan cunoscutele proporţii specifice limuzinelor Mercedes-Benz.

https://www.youtube.com/watch?v=ZeW7GL5o6dM

Aspectul impresionant al părţii frontale evidenţiază statutul la care aspiră limuzinele din clasa business, oferind variaţii diferite pentru fiecare linie de design şi echipare. Modelul standard afişează grilajul de radiator clasic Mercedes cu steaua amplasată pe capotă, la fel ca şi linia EXCLUSIVE – într-o variantă mai elaborată din punct de vedere design. Modelele AVANTGARDE şi gama AMG pot fi identificate cu ajutorul grilajului radiatorului cu aspect sportiv, cu steaua Mercedes amplasată în centru. Fiecare dintre modelele de grilaje oferă Clasei E un aspect distinct şi un grad unic de diversitate prin care se remarcă versiunile.

Interiorul noii Clase E încorporează sinteza de emoție și inteligență, piloni ce sunt definiți de filosofia Mercedes-Benz în materie de design – forme distincte cu un flux senzual. Opțiunile suplimentare includ două ecrane de înaltă rezoluție, fiecare cu o diagonală de 12,3 inci – o premieră pentru acest segment. Precum ansamblul instrumentelor de bord, acest ecran este compus dintr-un display mare cu fiecare dintre elementele virtuale disponibile în câmpul vizual al șoferului și un display central poziționat deasupra centrului consolei. Conducătorul auto are posibilitatea de a personaliza panoul de bord şi de a alege dintre trei stiluri diferite: „Classic”, „Sport” şi „Progressive”.

E 350 e, EXCLUSIVE, kallaitblau, Leder sattelbraun/macciato E 350 e, EXCLUSIVE, callait blue, leather saddle brown/macciato

În premieră la un autovehicul de serie, în cazul noii Clase E întâlnim butoanele de comandă cu tehnologie touch (”Touch Controls”), amplasate pe volan. Ca și ecranul unui smartphone, acestea răspund precis unor mișcări de glisare orizontale sau verticale, permițând controlul asupra sistemului multimedia fără a lua mâna de pe volan. Astfel, moto-ul ”mâinile pe volan, atenția la drum” este respectat, iar atenția șoferului nu este atrasă de la carosabil. Iluminarea din interior se face exclusiv prin utilizarea tehnologiei LED, caracterizată prin durabilitate și economisirea energiei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru iluminarea ambientală sporită inclusă în linia de echipare. Mai mult, având la dispoziţie 64 de culori, aceasta oferă o multitudine de posibilităţi de personalizare.

La momentul lansării, noul Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibil în două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri şi E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri.

E 350 e, EXCLUSIVE, kallaitblau, Leder sattelbraun/macciato E 350 e, EXCLUSIVE, callait blue, leather saddle brown/macciato

După lansarea pe piaţă, și alte modele vor completa gama de motoare, inclusiv E 350 e echipat cu tehnologia hybrid. Versiunea PLUG-IN HYBRID impresionează prin dinamism şi eficienţă, oferind o automonie electrică de 30 km şi sesiuni de condus fără emisii. Motorul său turbo pe benzină cu patru cilindri funcţionează în tandem cu un motor electric furnizând o putere totală de 205 kW / 279 CP şi un cuplu de 600 Nm. Datorită acestei configuraţii, E 350 e atinge performanţele unui autovehicul sportiv având în același timp și un consum mai mic decât al unui automobil din clasa compactă.

Totodată, noua Clasă E beneficiază și de cea mai puternică variantă de motor diesel cu şase cilindri ce încorporează sistemul SCR şi furnizează o putere totală de 190 kW / 258 CP şi cu cuplu de 620 Nm.

Pe parcursul anului 2016, Mercedes-Benz va extinde gama cu un nou motor pe benzină cu şase cilindri ce oferă o putere de 245 kW / 333 CP şi un cuplu maxim de 480 Nm.

versiuni-motorizare-mercedes-clasae

Toate modelele disponibile în momentul lansării sunt echipate cu noua transmisie automată cu nouă trepte 9G-TRONIC. Acest lucru facilitează schimbarea rapidă și insesizabilă a vitezelor și permite turații reduse ale motorului, fapt care are un efect benefic asupra creșterii eficienței și reducerii nivelelor de zgomot.

Active Brake Assist, inclus ca dotare standard, avertizează șoferul asupra situațiilor de accident iminente, asigură asistență optimă în cazul frânării de urgență și, dacă este necesar, activează automat frânarea. Pe lângă identificarea autovehiculelor care se deplasează încet, opresc sau staționează, sistemul poate identifica pietonii care traversează prin fața autovehiculului.

E 350 e, EXCLUSIVE, kallaitblau, Leder sattelbraun/macciato E 350 e, EXCLUSIVE, callait blue, leather saddle brown/macciato

Incluse de asemenea ca dotări standard sunt și funcţiile ATTENTION ASSIST cu sensibilitate reglabilă, ce avertizează șoferul în caz de neatenție sau somnolență, și CROSSWIND ASSIST, ce ajută șoferul în cazul unor curenți laterali puternici, menținând astfel stabilitatea mașinii.

Oferta AUTO
reclama