0

Land Rover Discovery Sport 2015 in Romania – detalii si preturi

Land Rover Discovery Sport a ajuns si Romania. Noul model va fi disponibil atat in varianta de 5 locuri cat si cea de 7 locuri. Land Rover Discovery Sport este echipat cu un motor de 2l benzina de 150CP si altul diesel de 2.2l ce dezvolta 190CP. Acestea pot fi cuplate la o cutie manuala in 6 rapoarte sau automata in 9 rapoarte. 

Pretul de pornire a noului model este de 30.200 euro fara TVA iar comercializarea lui va incepe o data cu luna martie a acestui an.

“Conceput şi construit pentru a deveni cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume, acest nou model va fi atrăgător atât pentru clienţii actuali Land Rover, cât şi pentru un grup nou de potenţiali clienţi, care nu au luat în calcul achiziţionarea unui Land Rover până în acest moment”, a declarat Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer. “Este, pur şi simplu, un vehicul complet în segmentul său.”.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.