Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

First LooK – Ford Mondeo 2015

Ieri, 27 ianuarie, am vizitat prietenii nostri de la Ford Galati (SF TEX Galati) pentru a cunoaste noua generatie Ford Mondeo si am ramas surprinsi intr-un mod foarte placut de noul model. Dar ca sa va convingeti va recomandam sa va inscrieti intr-o sesiune de test drive (click aici).

Cel mai ieftin model Ford Mondeo pleaca de la pretul 24.300 euro cu TVA, echiparea TREND cu motorizare 1.5 EcoBoost de 160 CP si cutie manuala in 6 trepte. Pentru versiunea break mai trebuie sa scoateti inca 500 euro. Entry-level diesel este un 1.6 TDCi de 115 CP MT6 ce are un pret de 24.800 euro cu TVA inclus.

In standard poti gasi echipari precum Cruiser Control, sistem Start/Stop, climatizare, ABS, ESP, airbaguri frontale/laterale/cortina/genunchii sofer, sistem audio cu MP3.

Cel mai scump Ford Mondeo ajunge la 31.300 euro cu TVA (mai putin si decat Passat-ul B8 testat de noi) pentru versiunea de motorizare de 2.0 EcoBoost de 240 CP cu AT6 si cu caroserie break (wagon). Daca doriti sa studiati lista de preturi – click aici, sau brosura – click aici.

Noul Ford Mondeo devine un model interesant pentru noi si ne dorim imediat ce vom fi disponibili sa il luam in teste pentru a realiza un review complet. In continuare va invit sa vedeti o mica galerie foto cu acest model – click aici.

Oferta AUTO
reclama