Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cadrul Perfect 3 | CUPRA

Din nimic, printr-o explozie, lumea pe care o cunoaștem azi a fost creată. Pe o pânză goală, distrugerea a creat toată frumusețea care ne înconjoară, pe măsură ce viața și-a găsit loc acolo unde înainte era vid. Fără istorie sau amintiri, viitorul a putut fi imaginat în libertate, fără povara trecutului, creând un nou univers atât de real și puternic încât oamenii vor uita că înainte… nu a fost nimic.

Acesta este manifestul de design al brandului CUPRA și nu reprezintă doar vorbe goale. Cupra înseamnă mai mult decât un simplu brand auto născut în 2018. Cupra este ceea ce visează orice producător să ajungă – o entitate cu libertate de design neîncătușată de trecut sau tradiții. Leon, Formentor și Born repezintă cele mai de succes modele ale acestui tânăr producător, iar succesul lor nu poate fi subestimat.

Leon reprezintă legătura cu Seat, mașina cu caracteristici convenționale ce primește un suflu nou de viață de la divizia Cupra.

Formentor este exact distilarea ideologiei Cupra – un design superb, neîngrădit de nimic, șlefuit după dorințele cele mai ascunse ale echipei de proiectanți. Formentor este primul model 100% Cupra, creat special pentru acest nou brand. Deși clasa din care face parte este extrem de aglomerată, modelul reușește să facă performanțe în vânzări grație caracteristicilor excelente de manevrabilitate.

Born este primul model electric Cupra. Da, este un ID3 cu alte haine, dar haine face pe om, nu-i așa? Dintre toate modelele din acest clip, Born este cel care face trecătorii să sa oprească și să intre în discuție cu tine. Born se remarcă prin autonomie excelentă, fie că optezi pentru bateria de 58 kWh, fie că optezi pentru cea de 77 kWh. Manevrabilitatea acestui model îți permite să ajungi al un nou nivel de relaxare în mediul urban, iar accelerația specifică unei mașini electrice îți incită spiritul Cupra.

Cupra nu e doar o siglă, e un mod de a trăi și de a gândi. Configurează modelul tău preferat, AICI!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook