Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive LEXUS LS500h 2023

Dacă ești genul de om care consideră că Seria 7 are prea multe ecrane și dacă încă mai consideri că un sedan confortabil și spatios este răspunsul problemelor tale, am mașina potrivită pentru tine. Trebuie doar să faci rost de 145.000 euro, dar asta n-ar trebui sa fie o problemă, nu? Mai ales dacă te uiți la un LEXUS LS500h.

Mașina ascunde un sistem hibrid cu o putere totală de 359 cai putere. La bază se afla un benzinar V6, de 3.5 litri cuplat la o cutie ce are un eCVT la bază, dar mai are și 4 trepte fixe, că la o automată clasica. A, și mașină are tracțiune integrală cu cardan, nu doar cu un motor electric la puntea spate, cum este mai ușor de realizat pentru producătorii auto. Pentru Lexus LS nu s-au făcut compromisuri – totul a fost creat așa cum știu japonezii că trebuie pentru ca mașina să reziste până se vor plictisi strănepoții tăi de ea.

Suspensia pneumatică reglabilă asigură confort neegalat, iar jantele sunt gândite în așa fel încât curenții de aer din anvelopă ajung cumva să fie disipați în jantă pentru a nu face prea mult zgomot în habitaclu. Constructorul nipon nu s-a dat înapoi de la nimic pentru a-ți crea cea mai liniștită experiență la volanul acestui model.

Dar poate îți place și gălăgia din când în când – sistemul audio Mark Levinson are 23 de difuzoare plasate în 16 incinte prin mașină. Putere totală? 2400 W. De ajuns să transformi această oază de liniște pe patru roți într-o petrecere ambulantă.

Climatizarea veghează prin intermediul senzorilor infraroșii în 16 zone din mașină, reglând în mod constant temperatura și viteza aerului pentru a menține confortul fără ca tu să fii nevoit să auzi vreun ventilator. Nu vei băga de seamă multe sisteme care îți fac viața mai ușoară la bordul lui Lexus LS500h decât când nu mai ești la bordul lui Lexus LS500h.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook