Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Toyota Mirai 2015 – date tehnice si pret

Toyota a dat publicitatii noile detalii privind modelul Mirai ce este propulsat pe baza de hidrogen. Astfel data lansarii pentru Europa nu este cunoscuta momentan sigur, dar se va fi intampla undeva in vara anului 2015.

Totusi, ce stim in acest moment despre aceasta masina? Toyota Mirai va fi primul model lansat in 2015 de Toyota ce va fi propulsat pe baza de hidrogen. Masina va fi echipata cu doua rezervoare de hidrogen ce va permite masinii sa aiba o autonomie de aproximativ 480 km. Aceste rezervoare ofera o putere echivalenta a 153 CP a unui motor electric. Marele avantaj al motorului pe hidrogen este timpul de incarcare, de doar trei minute. Performantele sunt demne de toata lauda. Acceleratia de la 0-100 km/h se face in doar 9.6 secunde iar viteza maxima este limitata la valoarea de 180 km/h.

Toyota Mirai este echipata cu sistem de climatizare, camera pentru marsarier, sistem infotaiment cu navigatie prin satelit, faruri cu tehnologie LED si mai multe sisteme de siguranta (sistem de preintampinare a coloziunilor frontale, cruise control adaptiv si sistem de asistenta a benzii de mers).

Pretul de pornire cunoscut in acest moment pentru Europa este de … tineti-va bine, 70.000 euro. Sincer, nu putem spune daca e mult sau putin pentru ca concurenta lipseste cu desavarsire. Totusi, s-ar putea ca Peugeot sa isi lanseze versiunea cu hidrogen la modelul 2008 chiar in 2015, dar luati-o momentan doar ca un zvon.

Oferta AUTO
reclama