0

TOP 5: Cele mai vandute modele!

Hyundai Ploiesti!

Intr-o discutie cu doi amici, dezbateam acest subiect si am realizat ca putini sunt cei care stiu care sunt cele mai bine vandute modele „all time” asa ca m-am gandit sa recapitulez. Astfel va prezint mai departe TOP 5: Cele mai bine vandute modele „din toate timpurile”:

top5bestcarsalltime (1)

Locul 5: Ford Escort a fost produs in Europa inca din anul 1968 si s-a vandut in peste 18 milioane de exemplare. La acest model a existat 6 generatii si a fost produs pana in anul 2014.

top5bestcarsalltime (5)

Locul 4: Volkswagen Beetle a fost construit la ordinul lui Hitler in 1938 si este cel mai batran model care se afla inca in productie. „Broscuta” s-a vandut in peste 24 milioane de unitati.

top5bestcarsalltime (3)

Locul 3: Un alt model VW, este Volkswagen Golf care a intrat in productie in anul 1974 si numara 7 generatii. Numarul de unitati vandute depaseste valoare de 28 milioane.

top5bestcarsalltime (4)

Locul 2: Nu stiu cati dintre voi cunosc acest model dar Ford F150 a fost produs pentru prima oara in 1948 si au urmat 13 generatii. Acest model s-a vandut in peste 35 milioane de unitati pana in prezent.

top5bestcarsalltime (2)

Locul 1: Toyota Corolla este cel mai bine vandut model, cu peste 40 milioane de unitati. Productia a inceput in 1966 iar 1974 a fost desemnata cea mai bine vanduta masina din lume.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.