0

Hyundai partener al evenimentului The Color Run

Hyundai Ploiesti!

Hyundai Auto Romania este partenerul auto al evenimentului The Color Run, care a avut loc sambata, 25 aprilie 2015, incepand cu ora 15:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Cele mai importante modele ale gamei Hyundai vor asigura buna desfasurare a actiunii, sustinand necesitatile de transport premergator si pe parcursul desfasurarii.

Hyundai Auto Romania sustine The Color Run, in calitate de partener auto. Cu aceasta ocazie, importatorul pune la dispozitia organizatorilor o flota compusa din modelele i10, i20, i30 si Grand Santa Fe. Autovehiculele vor asigura buna desfasurare a evenimentului, sustinand necesitatile de transport in perioada derularii acestuia.

Suplimentar fata de unitatile livrate, Hyundai va fi prezent in cadrul The Color Run cu noul model al gamei de clasa subcompacta i20. Pentru a continua in aceeasi nota specifica evenimentului, participantii sunt invitati in zona Hyundai, special amenajata, sa-si exprime propriile viziuni artistice. i20 va reprezenta o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia avand libertatea de a personaliza modelul Hyundai expus intr-o maniera originala, utilizand grafica si culorile preferate.

Noul model i20, lansat la inceputul acestui an in Romania, este disponibil pe piata locala cu doua motorizari, 1.25 litri benzina si 1.1 litri diesel, care respecta normele de poluare Euro 6 privind emisiile de noxe. Inspirata de cea mai recenta interpretare a filosofiei de design „fluidic sculpture 2.0”, noua versiune a fost conceputa in cadrul Centrului de Design din Europa al Hyundai Motor.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.