Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Card de Asistenta Rutiera TOP LAC AUTO

Ori de cate ori trebuie sa plecam la drum, mai ales cand suntem impreuna cu familia, trebuie sa punem pe primul loc siguranta noastra si a celor dragi noua. Intotdeauna s-a efectuat o educatie rutiera care avea ca scop cresterea sigurantei noastre in timpul calatoriilor. Fiecare sofer daca se confrunta cu o defectiune la masina si ramanea in pana pe o autostrada sau chiar si pe un drum, incearca sa scoata autovehiculul in afara partii carosabile si sa semnalizeze acest lucru prin pornirea luminilor de avarie, mai ales daca autoturismul blocheaza traficul. El imbraca vesta reflectorizanta pe care o are in dotarea autoturismului si instaleaza triunghiurile reflectorizante la distante suficiente fata de autovehicul, astfel incat sa poata fi observat, din timp, de catre ceilalti participanti la trafic. Si acum urmeaza partea cea mai importanta: solicitarea asistentei rutiere!

Pentru a nu trece prin toate aceste etape neplacute si a le evita, poti cere ajutorul unor firme ce presteaza servicii de asistenta rutiera constand din depanare, remorcare si tractare auto.Cu timpul aceste servicii s-au diversificat, firmele care asigura asistenta rutiera , asigurand si alte servicii de urgenta.

In ajutorul soferilor implicati intr-un astfel de eveniment neplacut pe sosea, TOP LAC AUTO va ofera Cardul de Asistenta Rutiera cu multiple avantaje pentru posesorii sai. Toti soferii care isi repara autovehiculul in service-ul TOP LAC AUTO pot beneficia de Cardul de Asistenta Rutiera.

Posesorii acestui card beneficiaza de servicii complete de asistenta rutiera si de alte beneficii care le asigure o deplasare sigura si confortabila pe teritoriul Romaniei. Pe toata perioada de valabilitate a acestui card (6 luni de la activare), posesorul primeste suportul necesar atunci cand se afla intr-o situatie de urgenta sau cand are nevoie de informatii prin intermediul partenerului sau 9695.

Ai nevoie de informare sau de ajutor? In urma parteneriatului cu 9695 vei avea la dispozitie non stop dispeceratul sunand la 021-9695 sau *9695 si un operator te va prelua in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti raspunde la intrebari si a-ti oferi suportul necesar. Cardul Top Lac Auto garanteaza posesorului acestuia ca nu-si va mai petrece ca inainte o zi intreaga pe marginea soselei asteptand sa opreasca cineva din trafic sa-l ajute la remedierea evenimentului neplacut.

poza3

Cardul Top Lac Auto  se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule cu o vechime de pana in 10 ani,  fie ca sunt persoane fizice sau juridice. Serviciul 9695 s-a lansat in 2013 din nevoia de a veni in ajutorul celor aflati in situatiile rutiere de urgenta pe teritoriul Romaniei. Prin intermediul Cardul Top Lac Auto de asistenta rutiera, 9695 pune la dispozitia membrilor sai servicii de dispecerat non-stop pentru orice fel de urgenta rutiera.

Pentru a trece cat mai repede peste urmarile unui astfel de eveniment cum ar fi: defectiuni tehnice, eveniment rutier, pana de cauciuc, lipsa combustibil sau alimentare gresita, lispa cheie sau blocare sistem inchidere, TOP LAC AUTO impreuna cu partenerul 9695 iti acorda suportul oferindu-ti cea mai acoperitoare gama de servicii de asistenta rutiera din Romania.

Afla mai multe despre lista completa a serviciilor de asistenta rutiera pe care Cardul Top Lac Auto ti le ofera.

Riscuri acoperite:

Se acopera urmatoarele 5 Riscuri in limita a 3 evenimente pe 6 luni: 

 1. Defectiuni tehnice;
 2. Pana de cauciuc;
 3. Eveniment rutier (tractare gratuita si masina de schimb);
 4. Lipsa combustibilului sau alimentare gresita ;
 5. Lipsa cheie sau blocare sistem inchidere.

 De fiecare data, cum sosesc la fata locului, tehnicienii service-ului TOP LAC AUTO vor incerca, mai intai, sa va repare autoturismul pe loc, pentru ca dumneavoastra sa puteti calatori mai departe.

 Serviciile de asistenta rutiera si alte servicii de urgenta asigurate de TOP LAC AUTO aceste servicii sunt aproape toate fara limitare de Km parcursi.

 1. Serviciul Start – se repune in stare de functionare acumulatorul uzat (pentru asigurarea curentului de pornire);poza1
 1. Serviciul Depanare – Mai intai se incerca repunere in stare de functionare a vehiculului care prezinta probleme tehnice pe drumurile publice. Acest serviciu este oferit in limitele tehnice impuse de natura defectiunii.
 1. Serviciul Tractare pana la cel mai apropiat service – Pentru toate evenimentele produse pe drumurile publice, se asigura transportul vehiculului pana la cea mai apropiata unitate service auto de locul producerii evenimentului.
 1. Serviciul Tractare la service TOP LAC AUTO – Fiecare posesor al Cardului Top Lac Auto beneficiaza de servicii complete de asistenta rutiera. La solicitarea telefonica, autovehiculul poate fi transportat la service-urile TOP LAC AUTO, in limita distantei de 500km (dus-intors).
 1. Serviciul Parcare– Atunci cand vehicul trebuie sa fie depozitat in asteptarea tractarii TOP LAC AUTO va acoperi taxele de parcare, pentru o perioada de mai multe zile, in limita a 250 lei.
 1. Serviciu Pana de carburant – Daca autovehiculul este imobilizat pe drumurile publice datorita lipsei de combustibil, acesta va fi tractat pana la cel mai apropiat furnizor de combustibil.
 1. Serviciul Pana de cauciuc – Acest serviciu consta in inlocuirea pneului in caz de pana, daca autovehiculul nu are pneu de rezerva sau pana nu poate fi remediata pe loc, autovehiculul va fi tractat pana in cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului.
 1. Serviciul Deblocare – Pentru cazul in care cheia de pornire ramane blocata in incinta autovehiculului sau in care sistemul de inchidere al autovehiculului s-a blocat, TOP LAC AUTO asigura interventia la fata locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Acest serviciu se transforma in tractare daca deblocarea autovehicul nu este posibila pe loc.
Pentru informatii suplimentare cu privire la Cardul de Asistenta Rutiera TOP LAC AUTO, nu ezitati sa ne contactati la 0758.110.003 / 0758.110.004! Website service auto: http://www.toplacservice.ro.

Oferta AUTO
reclama