Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Ford Mustang Bullit – o bucățică de istorie cu un preț incredibil

Cea mai mare minciună pe care ne-o spunem când suntem în căutarea unei noi mașini este că nu ne putem lua ceva distractiv, deoarece trebuie să ne purtăm ca niște adulți responsabili și să ne luăm o mașină anostă și fără caracter al cărei unic scop să fie deplasarea din A în B cu multe bagaje și toți membrii familiei. Viața nu trebuie să fie așa, dar trebuie să știm unde să căutăm: mașina perfectă nu va pica din cer și nici nu ni se va arăta dacă nu suntem dispuși să încercăm ceva nou. După cum am menționat acum două zile, săptămâna aceasta sărbătorim existența unui producător ce face mulți posesori să fie fericiți cu achizițiile lor: Ford.

Dacă în articolul precedent v-am făcut cunoștință cu unul dintre cele mai interesante pick-up-uri existente pe piață, astăzi ne încercăm norocul cu ceva mai… special. Ford Mustang Bullitt reprezintă obsesia unei întregi generații cu muscle car-ul ce a creat istorie. Ediția limitată Bullitt ne duce cu gândul la vremuri mai simple când benzina nu costa așa mult, mașinile erau mai gălăgioase și experiența condusului era exact cum îi spune și numele, o experiență în sine! În zilele noastre când trebuie să fugim de colo-colo căutându-ne un rost în viață uităm să facem acest lucru elementar – să ne bucurăm de experiență!

Ford Mustang Bullitt apare de nicăieri, gata să ne salveze de monotonia cotidianului, zicându-ne: ”Hai, pune-ți geaca de piele pe tine și hai să conducem spre asfințit!”. Deși pare a fi un vis fabulos, Mustang-ul de ediție limitată vine la pachet cu un preț la fel de fabulos! Prețul cerut de constructorul american pentru acest model ce va fi cu siguranță o mașină clasică peste 20 de ani este infim pe lângă experiențele de care se vor bucura posibilii cumpărători.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook