Lupta LEILOR electrici: Peugeot e208 vs e2008

Lupta LEILOR electrici: Peugeot e208 vs e2008

Nu mai ai niciun motiv să nu conduci o mașină electrică! Francezii de la Peugeot sunt pe val din punct de vedere al designului iar tehnologia bateriilor asigură minim 300 km fie că optezi pentru Peugeot e 2008 sau e 208. Dacă ești doar tu și jumătatea ta, atunci 208 este exact ce aveți nevoie: manevrabil, sportiv, cu autonomie aproximativă de 340 km. Dacă trebuie să lăsați și copiii la școală, atunci 2008 este alegerea corectă: confortabil, spațios, practic pentru viața de zi cu zi. Ambele modele beneficiază de calitatea excelentă a finisajelor de care dă dovadă constructorul francez în ultima vreme, așa că leul din grilă îți oferă toate motivele să pleci cu el acasă.

NOILE modele PEUGEOT e208 si e2008

NOILE modele PEUGEOT e208 si e2008

Peugeot e208 a aderat dintotdeauna la spiritul inovator și calitativ al tradiţiei industriale franceze. Astăzi, mai mult ca niciodată, marca își concentrează toate eforturile pentru a concepe autovehicule cu design de înaltă clasă, care să asigure o experienţă senzorială dincolo de o simplă călătorie cu automobilul. Ergonomia, materialele, elementele de conectivitate – fiecare detaliu a fost proiectat pentru a asigura un mod de conducere intuitiv. Experimentează senzaţii intense și un sentiment de relaxare deplină într-un habitaclu dominat de liniște*. Puterea motorului ajunge la 100 kw (136 CP), iar cuplul de 260 Nm este disponibil încă de la 0 km/h.

Îţi place să spargi tiparele. Oraș sau zone rurale, sportivitate sau confort, nu te temi să amesteci contrariile. PEUGEOT e2008 este conceput pentru tine. Și pentru ca fiecare călătorie să devină și mai interesantă, descoperă acum accesoriile noastre. Respectând standarde exigente, cu o preocupare permanentă pentru eficienţă și estetică, cu Peugeot e2008 îţi urmezi pasiunile până la capăt. Îţi trăiești viaţa cu ochii spre viitor, astfel că SUV-ul tău PEUGEOT e2008 SUV este echipat cu motorizare electrică. Descoperă accesoriile care îţi permit să profiţi din plin de toate avantajele acestui SUV:

1. Staţie de încărcare la domiciliu (în funcţie de instalaţia electrică). Staţia de încărcare cu fixare pe perete asigură o încărcare sigură și rapidă a bateriei vehiculelor electrice. Designul său discret îi permite să se integreze în orice spaţiu.

2. Geantă de transport pentru cablu de încărcare

3. Set de covorașe din mochetă buclată

4. Sistem de asistenţă la parcare

DESCOPERA NOILE MODELE PEUGEOT ELECTRICE

PEUGEOT e208 baterie 50 KWh are un preț de pornire de 25,502 (fără TVA) - VEZI OFERTA COMPLETĂ!

PEUGEOT e2008  baterie 50 KWh are un preț de pornire de 28,493 (fără TVA) - VEZI OFERTA COMPLETĂ!

PEUGEOT îţi pune, de asemenea, la dispoziţie o vastă reţea de puncte de service. În acest cadru, profesionalismul, performanţele echipamentelor și calitatea serviciilor contribuie la gradul tău de satisfacţie. Astfel, ai certitudinea că te adresezi unui specialist care te ascultă, îţi înţelege exigenţele și care răspunde prompt: un motiv suplimentar de încredere pentru a te angaja într-o relaţie pe termen lung.

GARANŢIA CONSTRUCTORULUI Vehiculele noi particulare comercializate în România beneficiază* de următoarele garanţii:

- pentru defecte de fabricaţie - 4 ani sau 100 000 de kilometri. Bateria de tracţiune a vehiculelor 100% electrice este garantată pentru o durată de 8 ani sau 160 000 de kilometri.

- pentru vopsea - 4 ani sau 100 000 de kilometri .

- anti-perforare - 12 ani pentru vehicule non-electrice, 7 ani pentru vehiculele electrice.

PEUGEOT Assistance este soluţia optimă contra situaţiilor neprevăzute. În caz de pană imobilizantă, oferim asistenţă autovehiculelor, printr-un simplu apel la numerele de telefon, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.