Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Stiati ca exista modelul 408 de la Peugeot?

Stiati ca exista modelul 408 de la Peugeot?

Putini sunt cei ce stiu ca exista modelul 408 de la PSA. Majoritatea au considerat ca Peugeot a inlocuit gama 407 cu noua generatie 508. Dar nu este deloc asa. Modelul 408 s-a lansat exclusiv in China in anul 2010. Iata ca la mai bine de doi ani, leutzul 408 si-a anuntat prezenta si pe piata din Rusia, tot mai aproape continentul natal Europa.
 
Acest model dispune de 3 tipuri de echipari: Acces, Active si Allure. Primul nivel de echipare – Acces, vine cu ABS, ESP, airbag-uri frontale sofer si pasager, inchidere centralizata etc. incepand cu un pret de 14 000 euro. Gama de motorizari este bogata asa cum suntem obisnuiti cu gama de modele Peugeot dar varianta care s-a bucurat de cel mai mare succes este motorul de 1.6l HDI cu o cutie manuala de 5 trepte sau cea automata cu 6 trepte.
 
Noul model se va fabrica in Rusia, la Kaluga, incepand de luna viitoare. Pentru inceput ea va fi disponibila pe piata din Rusia, China si America de Sud. In Romania inca nu este anuntata o data oficiala, dar fiind un model low-cost, este destul de probabil ca anul viitor sa o gasim si la noi.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: 407, 408, 508, peugeot,

reclama