Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Toyota a lansat oficial cea de a unsprezecea generatie Corolla

Toyota a lansat oficial cea de a unsprezecea generatie Corolla

Toyota a lansat in Japonia noua generatie a modelului de succes Corolla, cea mai vanduta  masina din lume in anul 2011. Aceasta va avea dimensiuni mai mici la exterior fata de modelul anterior dar mai spatioasa in interior. Astfel, a pierdut in lungime cu 60 mm dar in interior are un portbagaj cu 90mm mai lung (o lungime totala a masinii de 4.10 m). In interiorul se gasesc materiale de o calitate mult mai buna decat din generatia anterioara iar tapiteria este una speciala ce rezista mai mult la uzura.
 
Platforma pe care este construita este absolut noua si complet diferita de cea anterioara, inginerii de la Toyota punand accent pe marirea spatiului interior si diminuarea consumului de combustibil prin cele doua motorizari pe benzina anuntate pana acum, unul de 1.8l cu un consum de 6l/100km si celalalt de 1.5l care are un consum incredibil, de doar 4.7l/100km.
 
Din punct de vedere al design-ului, sincer nu mi se pare reusit dar este inca devreme sa ma pronunt pana cand nu o vom vedea in show-room. Parte din fata este una robusta cu faruri inspirate din modelul Camry. 
 
In acest moment, noul model se va comercializa pe piata asiatica si americana iar anul viitor este asteptat sa apara si versiunea europeana. Acest model va concura in mod direct cu Chevrolet Cruze, Renault Fluence/Megan, Skoda Octavia sau VW Jetta. Pretul nu este cunoscut dar va fii apropiat de ultimele doua modele concurente amintite de noi.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: corolla, toyota,

reclama