0

Șase mașini electrice vor traversa România, de la București la Timișoara

Hyundai Ploiesti!

Prima rețea publică de alimentare rapidă a mașinilor electrice dezvoltată de Renovatio în parteneriat cu Kaufland, Renovatio e-charge, este finalizată: românii vor putea traversa țara conducând eco pe axa Arad – București – Constanța.

Cu această ocazie, prima caravană de mașini electrice, formata din 6 masini Volkswagen eGolf, va inaugura traseul, alimentând la stațiile de încărcare ale rețelei Renovatio e-charge din parcările Kaufland.

masini_electrice_renovatio_kaufland_retea_romania_eblogauto-2

Renovatio, Kaufland România și Volkswagen au dat startul primei ediții a caravanei Electric Drive, care marchează finalizarea rețelei publice de alimentare rapidă a mașinilor electrice pe axa Arad-București-Constanța, un proiect de impact pentru un viitor sustenabil dezvoltat de cele trei companii în urma unui parteneriat de succes.

Aceasta este prima rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice. Rețeaua care traversează România de la Sud-Est la Vest a devenit funcțională cu șase luni mai devreme decât termenul anunțat inițial.

masini_electrice_renovatio_kaufland_retea_romania_eblogauto-3

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, 21 octombrie, Alexandru Teodorescu a anunțat că, pe lângă finalizarea axei Constanța – Timișoara, Renovatio și Kaufland România pregătesc și deschiderea coridorului Bucuresti – Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, care va fi finalizat până la mijlocul anului viitor. Concomitent, își propun și dezvoltarea culoarului București – Iași.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.