Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Renault Kadjar 2015 – date tehnice si video

Kadjar inseamna vehicol agil. Asta vrea sa fie fratele mai mare al lui Captur si primul SUV autentic a celor de la Renault. Renault Kadjar este construit pe platforma Renault Nissan CMF (Common Module Family) ce inseamna ca vei regasi caracteristici de la Nissan pe Kadjar.

Renault Kadjar are o lungime de 4450 cm si o latime de 1840 cm. Asta inseamna cu 35 de cm mai mult in lungime decat Captur, respectiv cu 7 cm mai mult in latime. Garda la sol masoara 19 cm si sunt disponibile versiuni de tractiune 4×2 sau 4×4. Portbagajul are un volum de 472l iar bancheta spate este rabatabila asimetric.

La capitolul motorizari, vom gasi regasi si cele dupa Qashqai. Vor fi disponibile diesel-ul de 1.5l cu 110CP si 1.6l de 130CP, respectiv benzinarul de 1.2 TCe. Modelele vor avea in standard tehnologie start/stop si faruri led.

Kadjar va fi echipat cu sistemul multimedia Renault R-Link 2, acoperis panoramic, faruri FullLed si diferite sisteme active de siguranta. Renault Kadjar va fi disponibil la vanzare spre sfarsitul acestui an si se asteapta sa aiba un pret de plecare incepand cu 24.000 euro.

reclama