0

Noul Golf GTD Variant – premiera mondiala

La Salonul Auto de la Geneva, a fost prezentat şi noul Golf Variant pe care s-a grefat conceptul GTD. Designul exterior deosebit de atractiv respiră multă sportivitate, metamorfozând această maşină eminamente una destinată familiilor. Certitudinea acestui aspect este dată de jantele mari de 17 inch (opţional – 18), grila radiatorului de tip fagure şi tot în faţă farurile bi – xenon. Pe spate farurile au un design inconfundabil.

Motorul de 2 l TDI şi 135 kw, accelerează la 100 km/h în 7,9 şi evacuează printr-o dublu eşapament cromat. Suspensiile sportive sunt reglabile, oferind un răspuns printr-un comfort deosebit chiar şi în condiţii dificile.

Interiorul denotă şi el dinamism prin scaunele sport, pedalele cromate, numeroasele inserţii decorative, precum şi schimbătorul vitezelor ce aminteşte de mingea de golf. Lejeritatea conducerii autoturismului german se realizează printr-o simplă apăsare de buton situat pe volanul multifuncţional.

Consumul este unul de 4,4 l/100km, în regim mixt, situând autoturismul în clasa de eficienţă A-B.

Să nu uităm, totuşi preţul de 31.975 euro, ce face din Volkswagen să nu mai fie ,,maşina poporului” . Rămânem cu mândria inscripţiei logoului GTD…

 

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.