Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Prezentarea solutiilor Nexus Electronics + CONCURS

Am primit recent un pachet promotional: GPS Nexus Telematics GT1e + instalare + abonament gratuit timp de 12 luni la platforma de monitorizare Nexus GPS Tracking de la Nexus Electronics. Noi am hotarat sa va oferim pachetul la un concurs. Detalii pentru a castiga acest premiu le gasiti mai jos insa pana atunci sa va spunem cate ceva despre serviciile oferite de aceasta companie.

Care este cea mai buna metoda de prevenire a furtului auto?

Cu siguranta multi soferi nu reusesc sa doarma linistiti noaptea daca isi lasa masina parcata in spatele blocului, pe vreo straduta laturalnica sau chiar in parcarea privata a hotelului. Hotii de masini sunt tot mai bine pregatiti si nu au probleme sa dezactiveze o alarma, sa deblocheze volanul, sa porneasca motorul fara sa aiba cheia sau sa treaca de paznici in doar cateva secunde.

Sistemele antifurt sunt o optiune, dar nu stim cu siguranta care este mai eficient. Mai in gluma, mai in serios, am putea spune ca depinde de iscusinta hotului. Prin urmare, daca masina ta dispare din parcare, este bine sa ai un back-up pentru a nu ramane pagubit.

O solutie este asigurarea CASCO, pentru a recupera contravaloarea masinii, dar procedura de obtinere a despagubirilor este complicata si poate fi refuzata in unele cazuri. O alternativa care te ajuta sa recuperezi repede masina furata este instalarea unui echipament GPS, care iti transmite in orice moment unde se afla masina.

Ce tipuri de echipamente GPS exista pe piata?

Cele mai simple si ieftine echipamente, majoritatea importate din China,se conecteaza la mufa OBD a masinii si sunt comercializate de majoritatea furniziorilor de solutii de monitorizare.

“Avem si noi pe stoc cateva echipamente de acest tip, insa de ceva timp am renuntat sa le mai propunem clientilor nostri. Problema cu dispozitivele care se conecteaza la mufa OBD este ca sunt foarte usor de gasit. In cazul unui furt, echipamentul va fi cautat, gasit in scurt timp si aruncat din masina”, spune Florin Subtirica, director de vanzari pentru Nexus GPS Tracking.

“Noi le propunem clientilor nostri un dispozitiv care se conecteaza la partea electrica a vehiculului. Prin urmare este mai bine ascuns si mult mai greu de dezinstalat in cazul in care cineva il gaseste. Nexus Telematics GT1e este mai performant, dar si avantajos ca pret”.

Ce se intampla atunci cand o masina monitorizata cu un echipament Nexus Telematics este furata?

1. Traseul masinii poate fi urmarit in timp real pe harta, pentru ca echipamentul transmite pozitia la fiecare 30 de secunde. Astfel, hotul va fi luat prin surprindere, iar masina recuperata usor.
2. Proprietarul masinii poate seta pentru masina sa un perimetru permis si un orar. De exemplu, daca foloseste masina uzual intre 7 am si 9 pm pentru a se deplasa numai in interiorul orasului Bucuresti, poate inregistra aceste informatii in aplicatia Nexus GPS Tracking. Astfel, daca masina iese din perimetrul prestabilit sau pleaca la drum in timpul noptii, proprietarul va fi notificat printr-un mesaj.
3. Exista si posibilitatea ca proprietarul sa blocheze motorul masinii din sistemul de GPS Tracking, odata ce constata furtul.

Cum functioneaza sistemul de GPS tracking?

1. Echipamentele instalate inregistreaza pozitia pe harta, viteza de deplasare, starea motorului sau consumul de motorina.
2. Datele sunt apoi transmise prin reteaua GSM, folosind serviciul GPRS.
3. Informatiile ajung pe serverele Nexus GPS Tracking, unde sunt prelucrate si stocate.
4. Pentru a accesa datele si rapoartele ai nevoie doar de un calculator cu acces la internet, de pe care sa te conectezi la sistemul de GPS Tracking pe baza numelui de utilizator si a parolei.

Ce alte avantaje iti ofera un sistem de GPS Tracking?

1. Analizezi cat de prudent si economic conduci si iti imbunatatesti performantele la volan. Sistemul iti va da o nota luand in calcul de cate ori ai accelerat / franat brusc, de cate ori ai depasit viteza legala si cu cati km/h ai trecut de limita.
2. Tii usor evidenta costurilor pentru combustibil, reparatii, revizii, etc. si iti setezi alarme care sa iti reaminteasca cand expira ITP-ul, vinieta, asigurarea sau cand trebuie sa faci revizia.
3. Poti monitoriza comportamentul in trafic al persoanelor care mai conduc masina (de exemplu, unii parinti vor sa stie daca tanarul care abia si-a luat de curand carnetul are un stil de condus prudent).
4. Daca lucrezi ca PFA si iti poti deduce cheltuielile cu combustibilul, sistemul iti completeaza automat foaia de parcurs.

Nexus Electronics este o companie romaneasca axata pe dezvoltarea aplicatiilor software de monitorizare. Cea mai cunoscuta aplicatie a companiei este Nexus GPS Tracking. Aceasta permite monitorizarea vehiculelor intr-o interfata online si isi gaseste utilitatea atat pentru persoanele fizice care vor sa isi stie in siguranta masina personala, cat si in companiile mari, care au flote de zeci sau de sute de vehicule.

Nexus GPS Tracking furnizeaza si echipamente mai performante, cum sunt GT5e, potrivite pentru companiile care doresc sa monitorizeze flota auto. Aceste echipamente arata pozitia pe harta a masinilor, iar in plus pot citi informatiile de pe computerul de bord pentru a raporta mai exact consumul de combustibil.

CONCURS

Cum va spuneam, oferim ca premiul acest pachet promotional ce consta in GPS Nexus Telematics GT1e + instalare + abonament gratuit timp de 12 luni la platforma de monitorizare Nexus GPS Tracking.

Pentru a intra in concurs trebuie sa aveti minim 18 ani si sa folositi formularul de mai jos (exista trei cai pentru a va loga: adresa de e-mail, facebook sau twitter). O data ce v-ati logat, veti primi puncte pentru fiecare optiune folosita: 40 puncte – like la pagina de facebook NEXUS ELECTRONICS, 40 puncte – like la pagina de facebook eBlogAuto si 20 puncte daca va abonati la canalul video youtube eBlogAuto (ATENTIE! Da-ti click pe fiecare functie in parte iar aplicatia va va directiona catre facebook si youtube). Cu cat aveti mai multe puncte, cu atat veti avea SANSE MAI MARE SA CASTIGATI. In urma votului veti primi un e-mail care va confirma participarea la concurs, respectiv numarul de puncte obtinut. In caz contrar, repetati procedura.

Pentru orice problema, va rugam sa ne scrieti pe adresa eblogauto@gmail.com. Concursul incepe luni, 12 septembrie a.c., si se va incheia pe 26 septembrie, orele 23:59. Pe 27 septembrie veti putea gasi vedea numele castigatorului in acest articol care va fi extras de aplicatia gleam.io. Regulamentul concursului il puteti consulta aiciBafta!

CONCURS GPS

Numele castigatorului este: OCTAVIAN BABIUC

castigator

reclama