0

Noutatile CITROEN la Salonul Auto de la Geneva 2015

Modelele şi conceptele expuse la standul CITROËN, cu ocazia Salonului de la Geneva, reflectă dinamica şi puterea identităţii CITROËN pentru a oferi un design pur şi optimist, dedicat confortului şi relaxării şi, nu în ultimul rând, inteligenţă tehnologică.

PREMIERĂ MONDIALĂ: Noul CITROËN Berlingo Multispace 

Cu o personalitate puternică, ingenios şi optimist, noul CITROËN Berlingo beneficiază de o parte frontală restilizată, mai expresivă, completată de tehnologii moderne şi utile ca, de exemplu, noul ecran tactil de 7″ sau sistemul Active City Brake, precum şi de motorizări eficiente de ultimă generaţie. Deschizător de drumuri pe segmentul ludospace şi veritabilă referinţă în permanentă evoluţie, modelul îşi păstrează toate calităţile în materie de modularitate, volum, confort şi echipamente, precum Modutop®.

Un concept inedit : CONCEPTUL Berlingo MOUNTAIN VIBE

Energic şi optimist, acest concept cu design îndrăzneţ propune o serie de accesorii şi ornamente de caroserie pentru a descoperi natura şi cuceri cele mai înalte vârfuri. Modelul vă duce cu gândul la peisajul alpin din jurul Genevei şi se dovedeşte a fi partenerul ideal al îndrăgostiţilor de sporturi în natură, dornici de libertate.

NOUTĂŢI: Noua gamă CITROËN C4

Noul model îşi consolidează poziţia de necontestat în segmentul hatchback-urilor compacte, fiind extrem de uşor de condus. Design-ul elegant este completat de confortul general, omogen şi comportamentul rutier de excepţie. O serie de inovaţii îi conferă tărie de caracter şi facilitează viaţa la bord : faruri şi stopuri noi, ecran tactil de 7″, funcţia de Acces şi Demaraj Mâini Libere. În plus, realizează un adevărat salt în viitor cu noile motorizări PureTech şi BlueHDi, extrem de eficiente, asociate transmisiei automate EAT6.

NOUTĂŢI: CITROËN C3 Picasso « Black Top”

C3 Picasso îşi păstrează toate calităţile în materie de design, confort şi modularitate. Echipat cu noile motorizări PureTech 110 şi BlueHDi 100, adoptă o caroserie bi-ton « Black Top » ce propune asocierea pavilionului negru cu 3 nuanţe de caroserie posibile.

O GAMĂ REÎNNOITĂ

– CITROËN C4 Cactus: O nouă perspectivă auto, ce reflectă poziţia Mărcii CITROËN. Un nou tip de crossover, cu un design unic, dedicat complet confortului şi tehnologiei, pentru o viaţă la bord mai relaxată. S-au înregistrat deja 47.000 de comenzi de la lansare.

Conceptul C4 Cactus AIRFLOW 2L: Veritabilă chintesenţă de idei, conceptul combină design-ul şi aerodinamica cu soluţii concrete de optimizare a greutăţii, precum şi un ansamblu de tracţiune inovator pentru un vehicul economic care să consume mai puţin de 2l/100km.

– Noul CITROËN C1: Lansat acum câteva luni şi vândut deja în 41.000 exemplare, această nouă citadină practică, confortabilă şi optimistă oferă o experienţă la volan relaxantă, graţie versiunii Airscape. Bazându-se pe succesul conceptului prezentat anul trecut, filiala din Elveţia propune o serie limitată, fabricată local: C1 Swiss & Me. Cu o personalitate puternică, modelul ilustrează potenţialul de personalizare al C1 şi capacitatea acestuia de a trăi intens viaţa urbană.

– CITROËN C4 Picasso & Grand C4 Picasso: lideri pe segmentul monospace din Europa, în doar câteva luni, cu 187.000 unităţi comandate de la lansare. Design-ul pur şi rafinat este dedicat confortului tuturor pasagerilor.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.