3

Noul Toyota RAV4 – impact major pentru brand awareness și creștere a vânzărilor

Hyundai Ploiesti!

Noul model Toyota RAV4 a fost prezentat, în această primăvară, la salonul auto de la New York. Se preconizează ca acesta va fi arma principala în lupta pentru creșterea vânzărilor, a cotei de piață, dar și a loialității mărcii.

Ofertele prezentate de Toyota la New York par să mențină brand-ul în continuare în topul modelelor de crossover compact, chiar dacă pe piață exista o concurență serioasă.

Noua generaţie RAV4 are  o lungime de 4.6 metri, lățime de până la 1.85 metri şi are un ampatament mai mare cu 30 mm faţă de generaţia anterioară care oferea 2,66 metri.

Toyota RAV4 nu mai este comercializată în variantă diesel.  Modelele disponibile în SUA sunt cele cu motor pe benzină de 2,5 litri cu 4 cilindri și aceeaşi unitate combinată cu un motor electric pe versiunea hibridă şi transmisie ECVT.

În Europa va fi comercializată verisiunea hybrid, dar şi un alt propulsor pe benzină de 2,0 litri care va putea fi comandat şi cu cutie manuală.

Noua Toyota RAV4 va ajunge în Europa la începutul anului 2019.

Tag-uri: , ,
Despre autor:

Numele meu este Sorana Brătulea, am 25 de ani și lucrez ca PR. Sunt absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate. Pasiunea pentru scris am avut-o încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală.

3 COMMENTS

  1. Adi

    Cu 30 mm mai mare sau mai mic?

      1. Adi

        Merci

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.