Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Porsche Panamera Sport Turismo

Noul Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche extinde familia Panamera prin adăugarea unei noi versiuni de caroserie: Panamera Sport Turismo își sărbătorește premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva (7-19 martie 2017), unde vor fi expuse cinci versiuni diferite: Panamera 4, Panamera 4S, Panamera 4S Diesel, Panamera 4 E-Panamera Hybrid și Panamera Turbo. Bazându-se pe limuzina sport de succes, noua versiune stabilește noi standarde pe segmentul de lux, prin designul său inconfundabil. În același timp, noul Sport Turismo, cu motorizări de până la 550 CP, este mai versatil decât orice alt model din clasa sa. Cu un hayon de mari dimensiuni, un portbagaj cu un prag coborât, un volum mai mare al compartimentului pentru bagaje și 4 + 1 locuri, noul model Panamera oferă combinația perfectă între utilitate zilnică și flexibilitate maximă. ”Pentru Porsche, Panamera Sport Turismo este un pas înainte pe un segment nou, dar păstrează toate valorile și atributele caracteristice Porsche”, spune Michael Mauer, Director Stilistic Porsche.

 

Din punct de vedere tehnologic și al design-ului, Sport Turismo utilizează toate inovațiile introduse pe noua gamă de modele Panamera, lansată anul trecut. Printre acestea se numără Porsche Advanced Cockpit, sistemele de asistență inovatoare precum Porsche InnoDrive, cruise control adaptabil, sisteme de șasiu precum sistemul de direcție pe puntea spate, sistemul electronic de stabilizare Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC Sport) și trenuri de rulare puternice. În plus, toate automobilele Panamera Sport Turismo includ și Porsche Traction Management (PTM) – un sistem de tracțiune integrală activă, cu ambreiaj multidisc controlat electronic – în echiparea standard. În ceea ce privește modelele S, suspensia pneumatică adaptivă cu perne de aer cu trei camere face parte, de asemenea, din dotarea standard.

Panamera Sport Turismo este deja disponibil la comandă. Lansarea pe piața europeană este programată pentru 7 octombrie 2017, urmând ca lansarea pe celelalte piețe să aibă loc în luna noiembrie. Noul model Porsche va fi disponibil în cele cinci versiuni de motorizare deja existente pe limuzinele sport Panamera.

Prețurile în Romania încep de la 87.086 euro pentru Panamera 4 Sport Turismo (330 CP), de la 106.201 euro pentru Panamera 4S Sport Turismo, de la 99.300 pentru Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo (putere totală a sistemului de 462 CP), de la 109.489 euro pentru Panamera 4S Diesel Sport Turismo (422 CP) și 138.638 euro pentru Panamera Turbo Sport Turismo (550 CP). Prețurile nu includ TVA.

reclama