Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul PEUGEOT 3008 premiat la Festivalul Auto International

Noul PEUGEOT 3008 premiat la Festivalul Auto International

Marele Premiu pentru cel mai bun interior al anului este al şaptesprezecelea trofeu câştigat de noul SUV PEUGEOT 3008. De la lansarea sa la mijlocul lunii octombrie 2016, mai mult de 60,000 de clienţi din toată lumea i-au admirat deja designul interior.

Compartimentul pasagerului din noul SUV PEUGEOT 3008 este unic, oferind ultima generaţie a i-Cockpitului PEUGEOT, dotat cu volan compact şi head-up digital display standardizat. La baza ecranului tactil mare, comutatoarele intuitive permit un acces uşor la principalele funcţii de control. Noul i-Cockpit PEUGEOT este cea mai recentă invenţie a mărcii, care cu tehnologia sa avansată, stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte designul interiorului.

„Designul interior al noului SUV PEUGEOT 3008 stabileşte un echilibru între tehnologia afişajului digital, tapiserie şi materialul care imită textura stejarului natural. Cockpit-ul poate fi personalizat pentru a satisface cerințele şoferului cu o ambianţă configurabilă şi alte opţiuni.” Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT.

În curand urmează să testăm și noi noua generație însă pană atunci vă recomandăm testul cu PEUGEOT 3008 2.0 HDI Hybrid4:

reclama