0

Noul Citroen Picasso facelift

Hyundai Ploiesti!

Odată cu vara anului 2016, C4 Picasso intră într-o nouă epocă, putându-se lauda cu şi mai multă distincţie şi dinamism, un nou facelift, o capotă în două nuanţe şi mai multe posibilităţi de personalizare, inclusiv posibilitatea de a alege una dintre cele patru formule distincte de design interior. Şi, pentru a se asigura că o călătorie la bordul noului C4 Picasso rămâne, ca întotdeauna, o experienţă unică, acesta vine cu noi caracteristici intuitive, şi tehnologii utile, precum Hands-Free Tailgate, ce oferă o nouă posibilitate de conectare, cu Citroën Connect Nav, şi un nou motor, PureTech 130 S&S EAT6. Citroën C4 Picasso facelift aduce pasionaţilor de automobile o experienţă totală, un sentiment de bine, fizic şi spiritual, la fel ca şi programul Citroën Advanced Comfort®.

Încă de la lansare, Citroën C4 Picasso a fost disponibil în varianta cu tehnologii de agrement, inclusiv cu o interfaţă de conducere 100% tactilă și un ecran panoramic HD de 12 inch, ca şi alte inovaţii menite să asigure o experienţă uşoară şi relaxantă la volan, precum Vision 360, Park Assist și sistemul de autopilot adaptativ (ACC). Citroen C4 Picasso facelift a fost dezvoltat plecând tocmai de la aceste linii de forţă, reuşind să atingă un echilibru ideal în lumea monovolumelor graţie unor caracteristici fără pereche:

Cu linii fluide și moderne pentru o personalitate şi un dinamism mai puternice, un nou facelift pentru ambele versiuni, noi stopuri cu efect 3D în versiune standard începând de la primele soluţii de echipare, noi jante din aliaj de 17 inch, o capotă în două nuanţe disponibilă pentru C4 Picasso, o nouă culoare argintiu pentru arcada capotei la Grand C4 Picasso şi trei noi culori de caroserie, la care se adaugă:

  • posibilitatea de a alege dintr-o gamă de patru formule personalizate de design pentru a crea un interior după propria imagine, adaptat la stilul de viaţă al fiecăruia;
  • tehnologii care fac viaţa mai ușoară, precum noul sistem conectat de navigaţie 3D CITROËN Connect Nav, combinat cu noul ecran tactil de 7 inch, care, împreună, oferă o mai mare receptivitate și noi servicii conexe. Noul sistem optimizează de asemenea utilizarea ecranului HD de 12 inchi pentru o mai mare flexibilitate și claritate. O altă tehnologie nouă, menită să simplifice viaţa de zi cu zi, este Hands-Free Tailgate, prin care conducătorii auto pot deschide portbagajul cu…piciorul;
  • tehnologii cu misiunea de a simplifica conducerea autoturismului şi de a ameliora siguranţa în trafic, precum sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu funcţie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frâna activă de siguranţă, sistemul de atenţionare a conducătorului auto şi sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot;
  • un motor nou, odată cu introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech și BlueHDi, cu amestecul lor impresionant de performanţă şi consum redus de combustibil.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.