Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Aygo x-cite Yellow este disponibil in Romania

De la designul frontal în formă de „x”, până la gama largă de opțiuni de personalizare, toate deciziile de styling și inginerie aferente noului Aygo poartă amprenta preocupării intense pentru nevoile și aspirațiile clienților potențiali ai acestui model. Acestea din urmă sunt persoane dinamice și autentice, care trăiesc viața din plin și pentru care autenticitatea, dar și distracția joacă un rol important în cotidian.

Acum, Toyota AYGO vine cu o noua ediție limitată a versiunii x-cite, varianta cea mai extrovertită din gamă, adaugând și mai multa personalitate modelului existent.

toyota-aygo-x-cite-yellow-eblogauto-1

Noua ediție x-cite Yellow dispune de o culoare nouă la exterior, galben metalizat, în combinație cu ornamente negre pentru „x”-ul frontal al barei de protecție, plafon în culoare neagră, în timp ce oglinzile laterale față sunt finisate în negru intens. Jantele de aliaj de 15 ” cu spițe duble sunt finisate în negru lucios și vin echipate cu capace centrale colorate de asemenea în negru intens.

La interior, tema este continuată cu scaune individualizate cu laterale și cusături de culoare galbenă, ornamente în culoare galbenă la gurile de ventilatie, schimbătorul de viteze și covorașele de interior.

toyota-aygo-x-cite-yellow-eblogauto-2

Versiunea x-cite vine echipată cu intuitivul sistem multimedia x-touch 7 “.

Sistemul integrat al camerei video pentru marsarier poate asista șoferul la parcare sau la manevrele în spațiile înguste.

AYGO este echipat cu un motor pe benzină Euro 6 în 3 cilindri de 1,0 litri VVT-I, acesta putând fi combinat cu o transmisie manuală sau „x-shift” (transmisie manuală automatizată). Sistemul de propulsie este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa, iar emisiile de CO2 de numai 97 g / km au calificat modelul pentru acordarea ecobonusului in Programul de Reinnoire a Parcului Auto National.

În România, noul Aygo x-cite Yellow este disponibil la comandă din luna mai 2016. Pentru detalii și oferte accesează următorul link: click aici!

reclama