0

Am condus noul Ford Focus RS

Din momentul în care Ford a făcut publice detaliile celui mai performant Focus, toată lumea pasionată de fenomenul auto a așteptat momentul lansării noului Focus RS. Acesta face parte din gașca de 12 dopați din gama Performance pe care Ford vrea să îi lanseze până în 2020. RS dispune de motorul de 2.3 litri de pe Mustang, dar care a fost dezvoltat să ofere 350 de cai putere. Da, ați citit bine, 350 de exemplare pursânge pe un Focus. Pentru a îmblânzi această herghelie, Ford a dezvoltat un sistem avansat de tracțiune integrală care dispune de funția Dynamic Torque Vectoring. Pe românește, te vei putea bucura de acest RS în toate modurile pe care ți le poți imagina, fără a pierde controlul mașinii. Inginerii îți servesc un mod dedicat derapajelor, pentru ați ușura munca atunci când vrei să impresionezi profanii.

Vezi galeria foto: CLICK AICI!

Deoarece aceasta este o mașină care se pretează unui track-day, Ford România ne-a invitat să ne bucurăm de cel mai puternic Focus de stradă lansat vreodată pe circuitul Motor Park de la Adâncata. Ce a rezultat din ecuația 350cp + AWD + 0-100 km/h în 4.7 secunde + Drift Mode + circuit puteți urmări mai jos.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.