Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Mini Seven: ediție aniversară în cinstea legendei Austin Seven

Mini a lansat o ediție specială în memoria modelului original Austin Seven din 1959. „The Seven” vine cu modificări stilistice atât la exterior cât și în habitaclu.

Despre Austin Seven se pot scrie cărți. Acesta a fost piatra de temelie de la debutul Mini, fiind primul model ieșit de pe porțile fabricii la data de 26 august 1959. Stilizarea à la Seven va fi disponibilă atât pe modelele cu trei cât și pentru cele cu cinci uși. La exterior, „englezii” au pregătit patru culori: Lapisluxury Blue, Pepper White, Midnight Black și British Racing Green. În plus, modelele vor beneficia în dotarea standard cu plafon și oglinzi argintii și jante de aliaj de 17 inch în două culori. Bineînțeles, nu puteau lipsi dungile de pe capotă.

miniSevenWheels

La interior vom găsi scaune cu tapițerie mixtă (textil+piele), alături de logoul Mini Seven în centrul instrumentarului de bord. Alături de acestea vă veți bucura în dotarea standard de un display de 6.5 inch, conexiune Bluetooth și climatizare automată cu două zone.

Dacă veți opta pentru pachetul opțional Seven Chili veți beneficia de un interior full piele alături de faruri cu LED, volan sport, plafon panoramic, scaune încălzite, sistem de sunet Harman Kardon și multe altele. 

reclama