Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Mercedes-Benz România sustine Festivalul Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România sustine Festivalul Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a sprijinit şi de această dată Festivalul Brazilor de Crăciun, organizat de Salvaţi Copiii, pe data de 8 decembrie, la Stejarii Country Club. Festivalul este considerat unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din ţară.

„Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment în cadrul căruia arta și creativitatea sunt puse în serviciul copiilor, pentru a le oferi acces la educație, un drept fundamental pentru toți cetățenii indiferent de vârstă, naționalitate, origine. Suntem bucuroşi să contribuim în fiecare an la această cauză, punând la dispoziţie autovehicule pentru transportul celebrilor brazi de Crăciun, îndeplinind astfel dorinţele copiilor şi reuşind să subliniem semnificaţia acestei sărbători – aceea de a dărui.”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications în cadrul Mercedes-Benz România.

În cei 16 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment de referință, la care participă cei mai influenți manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii România.

Evenimentul este organizat sub forma unei licitații speciale de brazi de Crăciun, concepuți exclusiv pentru această ocazie, de către unii dintre cei mai cunoscuţi designeri din țară.

De-a lungul anilor, Salvați Copiii a strâns prin intermediul Festivalului Brazilor de Crăciun aproximativ 3.3 milioane de euro, prin care au fost ajutați peste 25.685 de beneficiari, prin programele educaționale Grădiniţe Estivale, A Doua Şansă și Școală după Școală.

Oferta AUTO
reclama