0

Idei de cadouri #Mercedes pentru sărbători

Hyundai Ploiesti!

A mai rămas puţin timp până la Crăciun, aşa că a venit timpul pentru alegerea cadourilor. Colecţia Mercedes-Benz „Stele de Crăciun 2016” propune idei de cadouri pentru întreaga familie, oferind produse atractive, mai ales pentru cei mai nerăbdători destinatari – copiii. Colecţia, compusă din cadouri de calitate superioară, situate în fiecare categorie de preț, este disponibilă la partenerii de vânzări Mercedes-Benz. Dacă vă aflați în căutare de idei de cadouri sau doriţi inspirație pentru propria listă de dorințe, veți putea găsi detalii despre aceste produse, mai jos.

V-ar plăcea să puneţi, în acest an, o maşină sport sub bradul de Crăciun? Noul model Mercedes-AMG GT S Electric Sports Car pentru copii le permite celor mici, începând de la vârsta de trei ani, să descopere bucuria de a conduce, oferindu-le posibilitatea de a merge cu o viteză de până la aproximativ 5 km/h. Colorate în nuanţele autentice AMG Solarbeam sau alb polar, maşinile e-sport pot susţine o greutate maximă corporală de 30 kg. Pentru ca nimeni să nu fie rănit atunci când copilul se află la volan, această maşină e-sport poate fi controlată de la distanță de pe un telefon mobil. Luminile cu LED-uri și sunetul motorului completează caracteristicile mașinii.

Mai multe informatii si preturi gasiti aici.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.