Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Despre conceptul Volkswagen Touareg, Mazzanti Evantra si Subaru WRX 2017

Volkswagen se pregateste sa ne prezinte noua versiune de Touareg, insa pana atunci trebuie sa vedem conceptul. Se pare ca acesta va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing si ne vom putea da seama cum va arata noua versiune si ce linie de desing va adopta Volkswagen in urmatorii ani. Din pacate trebuie sa asteptam pana in 2018 pentru a vedea noul model lansat. Tot ce stim este ca acest model va lovi segmentul premium si va veni si cu motor electric.

Intre timp, Italy Manzzanti a profitat de evenimentul de saptamana trecuta, Top Marques Monaco, pentru a dezvalui cateva informatii despre supercar-ul Evantra. Ultimul update se prezinta cu schimbari aduse la partea de aerodinamica, facand masina sa se mentina mai bine pe traseu.

Iar Subaru a dezvaluit noua generatie de Impreza, din pacate fara modelele WRX sau WRX STI, care momentan sunt in lucru. Ceea ce inseamna ca inca sunt disponibile modelele mai vechi. Viitoarele modele vor veni cu sistem audio Karman Kardon cu 9 difuzoare, directie electronica, faruri automate si un nou sistem multimedia StarLink.

WRX STI va veni cu motor turbo de 2.5 litri ce va livra 305CP pe toate cele 4 roti. Va avea cutie manuala in 6 trepte si poti opta pentru un spoiler gratuit amplasat pe portbagaj fara nici un cost in plus.  Pretul pentru WRX  va porni de la 27.515 dolari, iar pentru STI de la 36.015 dolari.

 

reclama