Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Audi Q7 2015 [poze oficiale]

Noul Audi Q7 va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit 2015 si va ajunge in showroom-urile din America si Europa la sfarsitul aceluiasi an. In Romania s-ar putea sa il vedem abia din primavara anului 2016 dar nu putem fi siguri de asta. Noul model este construit pe platforma VW MLB Evo care este exclusiv folosita pentru constructia de SUV-uri ce apartin Grupului VW.

Audi Q7 promite a fi mai usor cu 300kg decat un modelul 3.0 TDi atingand o greutate putin sub 2 tone. In ce priveste motorizarile, versiunea entry-level este un benzinar de 2.0l cu 252 CP iar gama de top este atinsa de un 3.0l TDi cu 272 CP sau 3.0l TFSi cu 333 CP. Toate versiunile de motorizari Audi Q7 vor putea fi cuplate cu o cutie automata S-Tronic cu 8 rapoarte. Va exista si o versiune electrica, mai exact modelul Audi Q7 e-tron Quattro ce va fi echipat cu un motor de 3.0l TDi si un motor electric ce vor dezvolta 373 CP. Viteza maxima va fi limitata la 225 km/h iar acceleratia de 0-100km/h se va face in mai putin de 6 secunde.

In ce priveste tehnologia, va fi hi-class. Incepand cu touchpad-ul ce va recunoaste gesturile soferului, comenzi vocale, integrarea telefoanelor inteligente cu Google Android Auto si Apple CarPlay, si terminand cu numeroasele sisteme ce asistenta soferul (ex. cruise control ce preintampina accidentele). Vom reveni cu un articol dupa 12 ianuarie 2015 cand va fi prezentat noul model Audi la Salonul de la Detroit.

Oferta AUTO
reclama