0

ACE Parade, Început de poveste… [PARTEA I]

Un prieten bun mi-a spus odată:  ” Prietene dacă te gândeşti vreodată să te însori eşti un dobitoc! Dar nu te judec… Însă dacă te gândeşti să rămâi cu o singură maşină mai mult de 5 ani atunci noi nu mai avem ce discuta… Trebuie să te bucuri de cât mai multe doamne … pe patru roți…”
 
Nu știu cum se întâmplă lucrurile bune în viața ta dar în cazul meu, toate vin vara… Așa că într-o zi în care soarele rânjea șăgalnic pe cerul azuriu , primesc un telefon de la un prieten prin care îmi prezenta succint o aventură de două zile prin cele mai frumoase locuri ale României alături de două domnițe pe patru roți… A ținut totul acoperit în mister și asta m-a intrigat al naibii de mult. Am acceptat.
 
Dimineața celei de a doua zile. Am plecat furios de repede spre Bucureşti. Nu aveam nici cea mai vagă idee ce urma să se întâmple… „Prietene nu te grăbi…flota ne aşteaptă!” Imi zic: Asta e tot?? Curiozitatea mă omora şi goneam ca un nebun  pentru a dezvălui misterul. Ajungem în Bucureşti – Bulevardul Gheorghe Şincai , ora 17.45… o parcare obscură ce nu anunţa nimic interesant. Mă uit atent şi printre marea de maşini parcate, două siluete perfecte îmi sar in ochi…O doamne!! Dacă nu eşti un împătimit al frumoaselor pe 4 roţi nu vei putea simţi asta niciodată…mă apropii cu paşi mici şi sfioşi de ele..nu vreau să le trezesc. 
 
Privesc cu admiraţie şi uimire si un amalgam de gânduri şi trăiri intense zburdă libere prin minte…Îmi zic: Intr-o bună zi voi stăpâni una din aceste bestii. Vă rog daţi-mi voie să vi le prezint : Noul Range Rover Autobiography şi noul model sport produs de cei de la Jaguar – F-type!!  Eram gata de aventură prin frumoasa Românie!  3 zile în care vom hoinări şi vom exploata la maximum aceste două frumuseţi. O echipă tânără alimentată cu adrenalină era  pregatită… [urmează]
 
 
 
 
autor: Dragos

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.