Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

CONCURS GSMnet.ro

CONCURS GSMnet.ro

Pentru ca eblogauto.ro a pornit ca un vis si acum a ajuns realitate, echipa noastra doreste sa premieze o buna parte din voi, cei care ne sustineti! In parteneriat cu https://www.gsmnet.ro/ oferim premii pentru fanii nostri fideli. Si pentru ca fanii nostri sunt de diferite varste si sexe, pentru barbati oferim o trusa de scule ce ar trebui sa fie in orice masina iar pentru doamne si domnisoare oferim o oglinda cu baterie externa de 3000 mAh, evident ambele premii fiind oferite de https://www.gsmnet.ro/.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs pentru cele doua premii este sa va abonati la canalul nostru de YouTube (link: http://bit.ly/eblogAUTO) si sa lasati un comentariu pe Facebook in care sa va tag-iti cel mai bun prieten, la postarea aceasta. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti iar video-ul va fi pus pe canalul nostru de YouTube.

Daca nu sunteti printre castigatori, nu trebuie sa va impacientati! Puteti cauta cele mai bune preturi in categoriile https://www.gsmnet.ro/aparatura-instrumente-service  si https://www.gsmnet.ro/accesorii-multimedia/powerbank si veti gasi ceva la un pret corect care va va face cu ochiul.

Echipa eblogauto.ro va multumeste pentru suport si va ureaza mult noroc!

Extragerea:

reclama