Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Rent a car Bucuresti solutii de transport la tarife minime

Rent a car Bucuresti solutii de transport la tarife minime

O masina este extreme de utila atunci cand va doriti sa ajungeti rapid la o destinatie. Fie ca este vorba de o calatorie in interes de afaceri, una in scop touristic o masina este cea mai buna alegere. Daca aveti masina in service sau nu detineti una personala, compania Atlass Automotive rent a car Bucuresti va ofera posibilitatea de a opta pentru serviciile de inchirieri auto. Cu o masina va puteti deplasa rapid, nu veti fi conditionat de un numar limitat de km si nici de taxe suplimentare. Activitatea de rent a car Bucuresti a companiei Atlass se desfasoara in capital dar si in aeroportul din Otopeni, contra cost, pe baza unui contract de inchiriere. De asemenea acestia ofera si posibilitatea transferului de la aeroport sau inchirierea masinilor cu un sofer personal. Apeland la aceasta companie de inchirieri auto veti avea parte de nenumarate avantaje.

Cine apeleaza in mod frecvent la rent a car Bucuresti?

Principalii clienti ai agentiilor de rent a car Bucuresti ii reprezinta oamenii de afaceri straini, care prin intermediul platformelor turistice aleg si serviciile de inchirieri masini. Acestea nu doar ca sunt utile insa de cele mai multe ori sunt indispensabile pentru acestia. Avantajul este ca inchirierea unei masini vine la pachet cu toate taxele, asigurari la fel si rovigneta. Preturile sunt si ele cat se poate de accesibile, de cele mai multe ori se pot negocia cu cei de la rent a car Bucuresti pentru perioade mai lungi de inchiriere. Un alt avantaj major in utilizarea serviciilor de rent a car Bucuresti este oferit de faptul ca se poate inchiria dintr-o gama variata de masini, exista atat modele din gama de lux, masini din clasa economy dar si limuzine sau masini suv.

Tarifele de inchirieri auto sunt exprimate in euro si se calculeaza pentru 24 de ore de inchiriere. Acestea variaza in functie de clasa auto pe care o alege clientul. In afara de contravaloarea zilelor de inchiriere va mai trebuii luata in calcul si garantia. Acesta este o taxa care se retine in momentul livrarii autoturismului  si se returneaza la predarea masinii daca automobilul nu prezinta avarii cauzate din vina clientului. Exista si companii de rent a car Bucuresti care nu percep garantia, printre acestea se numara si Atlass Automotive www.rent-a-car-otopeni.ro.

In schimbul intocmirii unei asigurari full casco pentru masina inchiriata, clientul va fi scutit de orice raspundere in cazul unui eveniment rutier, fie ca acesta este din vina lui sau nu. Asigurarile pentru raspunderea zero, se intocmesc in momentul semnarii contractului si la cererea clientului.

Masinile care se pot inchiria de la agentii de rent a car Bucuresti sunt de ultima generatie, masini moderne, echipate corespunzator fiecarui anotimp si verificate in mod periodic in serviceuri specializate. Masinile din flota de rent a car Bucuresti pot sa indeplineasca cele mai exigente solicitari in materie de confort si calitate. Satisfactia clientului care opteaza pentru inchirieri auto este tot ce conteaza pentru firmele specializate in rent a car Bucuresti. La fiecare inchiriere, masinile pot fi dotate in mod gratuit la cererea clientului cu gps sau cu scaun de copil. Alegand serviciile de rent a car Bucuresti, nu va mai fi nevoie sa cautati taxiuri cu care sa va deplasati sau sa asteptati mijloacele de transport in comun, rapiditatea de miscare este tot ce conteaza.

Pentru Atlass Automotive tot ce conteaza sunt clientii care opteaza pentru rent a car Bucuresti, de aceea compania cauta sa isi fidelizeze clientii prin servicii de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand confort si siguranta. Transparenta este de asemenea un alt criteriu de care dau dovada cei de la inchirieri auto, astfel pe rent-a-car-otopeni.ro veti gasi afisat fiecare detaliu al contractului de rent a car Bucuresti.

reclama