0

500.000 de unităţi Citroën C3 construite la Poissy

CITROËN C3 afişează o personalitate inedită şi o siluetă unică: expresia fină a liniilor rotunde este completată de senzaţia dinamică inspirată de liniile fluide, fine. Integrează o arhitectură inteligentă: una din cele mai compacte modele de pe segmentul său cu o lungime de 3,94 m, 1,71m lăţime şi un diametru de bracare de 10,2 m, ceea ce o face ideală pentru utilizarea urbană. Acesta prezintă un exterior compact, fără niciun compromis în materie de habitabilitate, ce propune un spaţiu de bord generos şi un volum al portbagajului de 300 de litri, unul din cele mai bune din această categorie.

Interiorul C3 este deosebit de primitor şi modern graţie noii tablete tactile de 7’’, introdusă în primăvara anului 2015, care propune:

– o nouă navigaţie tactilă, ce afişează hărţile în perspectivă, limitările de viteză, oferă informaţii din trafic şi posibilitatea de a alege traseul cel mai economic;
– funcţia media (inclusiv radio, «streaming» audio, conectarea device-urilor mobile);
– telefon (funcţia mâini libere prin conexiune Bluetooth, accesul facil la agendă şi managementul apelului dublu);
– accesarea cu uşurinţă a setărilor vehiculului.

Veritabilă sursă de confort fizic şi spiritual C3, integrează un habitaclu inundat de lumină graţie parbrizului Zénith; o adevărată realizare tehnologică care măreşte în sus câmpul de vizibilitate al pasagerilor, la 80°, pentru a conferi o senzaţie plăcută de libertate.

In plus integrează întreaga expertiză a mărcii în materie de confort, oferind tuturor ocupanţilor un confort sporit şi o acustică remarcabilă.

Graţie reactivităţii remarcabile şi a ţinutei de drum excelente, precum şi gamei de motorizări performante, C3 este extrem de uşor de manevrat atât în oraş cât şi la drum întins.

De altfel, modelul vine echipat cu o gamă de motorizări conforme viitoarei norme Euro6: pe benzină gama PureTech (emisii CO2 de la 97g până la 107g) şi Diesel motorizările BlueHDi (emisii CO2 de la 79g până la 90g).

CITROËN C3 propune o gamă variată de configuraţii:

– 4 versiuni motoare/cutii de viteze (PureTech 68 CP, PureTech 82 CP, PureTech 82 S&S ETG şi PureTech 110 S&S CP) şi 2 motorizări Diesel (BlueHDi 75 CP, BlueHDi 100 S&S CP). Toate aceste versiuni sunt extrem de prietenoase cu mediul;
– 3 niveluri de echipare (Attraction, Confort şi Exclusive);
– 9 nuanţe de caroserie (Alb Blanquise, Alb Perlat, Albastru Belle-île, Albastru Encre, Albastru Virtuel, Gri Aluminium, Gri Shark, Karma, Negru Perla Nera, Roşu Rubi);
– 1 ediţie specială Feel Edition: un mix de tehnologii şi de inovaţii, începând de la 16.700 €.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.