0

Va recomandam doua filme eveniment: Cursa vietii mele si No limits

Cursa vieţii mele

Marin Dumitrescu este unul din cei mai titraţi români, este unul din pionierii curselor de automobile postbelice, a contribuit la formarea sportului cu motor în România şi are în jur o familie dedicată automobilismului, maşini construite de la zero, participări cu modele Dacia, Jeep, Renault, BMW sau Alfa Romeo, conducerea unor echipe de raliu şi multe aventuri.

No Limits

Alex Zanardi este un pilot cu performaţe importante internaţionale, cu participări în Formula 1 şi campion în Indycar. Un accident violet îi întrerupe cariera în 2000, în urma căruia Zanardi îşi pierde ambele picioare. Trei ani mai târziu, Zanardi revine la bordul unui automobil de curse pentru prima oară, exact pe circuitul tragicului accident. Ulterior revine în Campionatul Mondial de Turisme unde reuşeşte să câştige mai multe etape. Se dedică sportului paralaimpic, este multiplu medaliat cu aur la Olimpiada de la Londra şi campion mondial la handbyke. A încheiat mai multe participări în Iron Man Hawai, cea mai dură competiţie de gen. După o pauză, din 2014 a revnit şi în cursele de automobile, iar în vara anului trecut a participat, în premieră pentru un sportiv fără picioare, la celebra cursă de 24h de la Spa.

Proiectul, sub numele Gran Racing Heroes, include proiecţii pentru public începând cu 9 februarie.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.