Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Honda REBEL CMX 500 2020 [VIDEO]

Nu e nicio rușine că motocicleta îți oferă o senzație de “cool”, cei mai mulți motocicliști bucurându-se din plin de acest statut. Încă de când eram mici și vedeam filme americane cu motocicliști, ne-am imaginat cu toții ca fiind îmbrăcați în piele neagră din cap până în picioare, cu un Harley între coapse și cu o atitudine de băiat rău în colțul zâmbetului. Din păcate (sau din fericire, depinde pe cine întrebi), acele vremuri au apus, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura măcar pe jumătate de stilul acela de viață, păstrând confortul motociclismului cu care ne-am învățat în ultimii ani.

Poți arăta ca un rebel fără cauză cât ești pe motocicletă, dar nu ești nevoit să fii cu adevărat certat cu legea, precum Marlon Brando în “The wild one”. Cum reușești acest lucru? Cu ajutorul Hondei Rebel 500. Fiind o motocicletă cu șaua joasă, Rebel 500 este excelentă pentru cei scunzi (poate fi manevrată cu ușurință de o persoană de 1,50 m) și perfect adecvată celor ce abia se urcă pe motocicletă. Dacă mai adăugăm și faptul că motorul cu 2 cilindri paraleli livrează puterea într-un mod liniar și previzibil, fiind limitat pentru categoria A2, avem rețeta perfectă pentru motocicleta începătorului.

Honda Rebel 500 frânează la fel de bine precum accelerează, iar pentru un începător acest lucru este și mai important având în vedere că situațiile de panică pot destabiliza cu ușurință un pilot ce are permisul de o luna. ABS și discul frontal asigură că opririle de urgență se vor face în siguranță maximă, iar manetele ușor de acționat nu îți vor crea neplăceri la utilizare îndelungată.

Un punct în minus se deduce lui Rebel 500 pentru confortul, sau mai degrabă lipsa acestuia, pe scaunul pasagerului. Veți arăta cool amândoi pe motocicletă, dar ea s-ar putea să aibă nevoie de un masaj după. Ceea ce poate nu e un lucru așa rău.

CONCLUZII

Nota: