Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Nissan Juke 2020 [VIDEO]

O „mașină cult” nu trebuie să fie neapărat una apreciată de toți din lumea auto. O „mașină cult” trebuie să aibă o mare cantitate energică de fani și trebuie să fie ușor de diferențiat de restul turmei. Acestea fiind zise, iată-ne în 2020 iar Nissan Juke este mașina cult ce a pornit revoluția cross-over, o revoluție ce încă este în plină desfășurare.

Noul sistem de navigație integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generație. În plus, aplicația NissanConnect îți permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ și chiar Wi-Fi pentru a te menține informat, pentru a te face să te simți bine și pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Integrarea inteligentă Nissan te ține sincronizat cu lumea din jurul tău. NissanConnect îți dă o putere incredibilă cu o aplicație ușor de utilizat. De la lucruri serioase precum apelarea automată pentru a cere ajutor dacă ai un accident grav, până la facilități precum blocarea de la distanță a noului tău Nissan JUKE. Te poți conecta la noul tău Nissan JUKE chiar prin Google Home. De la citirea indicatoarelor rutiere până la localizarea vehiculelor din unghiul tău mort, chiar și recunoașterea pietonilor sau a bicicliștilor care ți-ar putea ieși în cale, noul Nissan JUKE are grijă de tine. Quick Power îți permite să te integrezi perfect în orice loc. Direcția precisă te ajută să aduci noul Nissan JUKE exact acolo unde dorești, în timp ce tehnologia Active Trace Control de ultimă generație lucrează din spatele scenei pentru a te ajuta să „sculptezi” colțul perfect. Proiectarea electronică avansată creează un șasiu rigid, o bază perfectă pentru suspensii.

Nici măcar nu contează dacă ești înnebunit sau nu după Nissan Juke, tot ce contează este că îl recunoști dintr-o mie de mașini. Cel puțin, așa stătea treaba până acum, dar începând cu noul model, Nissan Juke are potențialul de a fi un model plăcut de marea majoritate. În sfârșit, Nissan Juke nu mai este mașina ce se potrivește exclusiv publicului feminin, iar designul exterior are mult de-a face cu această evoluție: „ochii” mari din proiectoare au fost înlocuiți iar farurile au fost desenate și mai „tăios” pentru a accentua aspectul amenințător al modelului japonez. Stopurile au fost și ele rafinate iar interiorul poate fi personalizat pentru a arăta exact ce fel de om este șoferul. Oricum ai da-o, noul Juke s-a mai maturizat puțin, fără a uita ce năzbâtii făcea când era adolescent.

CONCLUZII

/10

Nota:

Galerie foto Facebook