Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Honda PCX 125 episodul 3

Honda PCX 125 episodul 3

Cum te pui în mișcare cel mai ușor dacă ai la dispoziție tichet RABLA și 2000 de euro? În episodul al treilea din aventura noastră alături de Honda PCX 125 vorbim despre partea care contează – costuri! Prețul total al scuterului este 4000 de euro, dar prin programul RABLA îți poți lua această unealtă cu care învingi traficul pentru doar 2000 de euro. Dacă mai adaugi circa 1200 euro îți poți cumpăra direct de la Honda câteva accesorii care permit utilizarea pe o perioadă cât mai mare din an. Vei primi un parbriz mai înalt, un top case cu închidere centralizată și manșoane încălzite. Sunt sigur că poți găsi în after market componente similare la prețuri mai accesibile, dar pentru mulți cumpărători este mai ușor să primească totul de-a gata. Unde mai pui că închiderea centralizată a top case-ului îți permite să pleci cu cheia keyless în buzunar de lângă scuter și spațiul de stocare auxiliar se va bloca automat. Dacă nu vrei un top case, e bine de știut că sub șa vei putea pune o cască full face și îți mai rămâne loc și pentru alte lucruri.

Din punct de vedere al cheltuielilor ciclice, carburantul nu te va costa mult, având în vedere că scuterul se rezumă la a consuma 2.5 litri de benzină la 100 km. RCA-ul va fi în funcție de clasa ta bonus malus, iar Casco va fi circa 300 de euro pe an. Casco Anotimpuri îți va repara orice daună survenită în circulație între martie și noiembrie, iar în afara acestei perioade îți vor fi acoperite daunele ce pot apărea într-un garaj.

Toate acestea reprezintă câștiguri economice masive față de utilizarea unui automobil într-un oraș aglomerat precum capitala, dar timpul este resursa unde vei salva cel mai mult. Drumurile durează mult mai puțin și cei 12 cai putere sunt perfect adecvați strecurării printre mașinile care așteaptă la semafor.

CONCLUZII

Nota: