Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Honda PCX 125 – episodul 2

Honda PCX 125 – episodul 2

Să mergi pe ploaie este teama oricărui motociclist începător. Înțeleg acest lucru, înțeleg panica ce pornește în tine când vezi prima picătură de apă ce-ți atinge casca. Ce trebuie tu să înțelegi este că poți merge și pe ploaie, chiar dacă temperatura mediului înconjurător nu ține cu tine, dacă iei câteva măsuri de siguranță simple.

Pentru început, unde alegi să mergi? Voi presupune pentru tot restul acestui articol că vrei să scapi de trafic, chiar și atunci când plouă și este mai frig. Pentru mobilitate urbană excelentă, oricare ar fi condițiile meteo, un scuter este o alegere excelentă. Honda PCX 125 este o opțiune foarte bună, o opțiune cu preț de achiziție de 2000 de euro (prin programul RABLA) și costuri reduse de întreținere. Pentru că vei merge când e frig și plouă, va merita să optezi pentru City Pack de la Honda, un pachet ce-ți oferă top case cu montură specifică, parbriz mai înalt și mânere încălzite. 1200 Euro pentru acest pachet nu reprezintă o sumă mică, dar topcase-ul se poate bloca/debloca utilizând sistemul keyless al scuterului, ceea ce îți face viața foarte ușoară atunci când condițiile meteo nu sunt excelente.

Ca echipament, nu uita un lucru important – fie că mergi cu geaca ta impermeabilă de stradă sub care pui o armură slim, fie mergi cu o geacă de touring performantă, tot timpul trebuie să ai protecție la coate și la palme. În picioare scapi cu bocancii de stradă, de obicei aceștia au talpă mai dură, deci te vor salva în cazul unei alunecări în oraș. Deși trebuie să fii protejat în cazul unui impact și izolat de intemperii, nu te îmbrăca cu prea multe straturi pentru că apoi îți va fi foarte greu să te miști iar acest lucru îți va strica experiența. Pentru a vedea toată lista de recomandări, te invităm să vezi clipul nostru realizat în parteneriat cu Honda România!

CONCLUZII

Nota: