Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Honda CB500 F 2020 [VIDEO]

Motocicletele naked au invadat piața de ceva timp încoace. Cumpărătorii nu mai simt nevoia să conducă o motocicletă acoperită de carene cu design mai mult sau mai puțin reușit, preferă aspectul simplu al unui motor expus. Honda e un constructor ce nu are nevoie de invitație pentru a-și crea propria nișă în dorințele cumpărătorilor, astfel că paleta de naked-uri a constructorului nipon este variată. Tot mai mulți șoferi trec de la patru roți la două în căutarea continuă a eficientizării timpului petrecut în trafic, iar mulți o fac dinainte să aibă vârsta legală pentru permisul de categoria A. Categoria A2 reprezintă un punct important în “cariera” de motociclist, oferind piloților tineri posibilitatea de a experimenta plăcerea celor două roți fără riscul de a pleca într-o roată de la semafor sau de a pierde controlul prin accelerarea bruscă a unei motociclete puternice.

Honda CB500F folosește același motor ca Rebel 500, dar ciclistica diferită și etajarea cutiei de viteze fac din acest mic naked o unealtă excelentă pentru a învăța ce înseamnă motociclismul cu adevărat: agilitate!

La fel cum un iepure țâșnește din tufiș, o ia la goană, schimbă direcția de 4-5 ori și apoi te lasă să te întrebi unde a dispărut, așa reușește și Honda CB500F să îți creeze iluzia că ai putea oricând să eviți orice obstacol, oricât de târziu l-ai observa pentru ca mai apoi să ajungi în siguranță la adăpost.

Poziția de atac a micului naked face experiența de condus să fie complet diferită de cea a lui Rebel 500, deși motoarele sunt identice: 2 cilindri paraleli ce dezvoltă 46 cai putere și un manșon de accelerație care îți permite să îl folosești mai tot timpul la jumătate sau chiar trei sferturi din cursa totală pentru a scoate ce e mai bun din această mașinărie.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook