Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Toyota C-HR 2021

Toyota C-HR nu este doar încă un crossover într-o piață ce abundă de astfel de modele. Toyota C-HR este o poveste de succes ce a reușit să educe publicul cu privire la sistemul de propulsie hibrid – lumea a învățat că nu trebuie să se oblige la un design nonconformist pentru a se bucura de beneficiile acestui sistem de propulsie. Încă din momentul apariției Toyota C-HR a fost un model ce a stârnit interesul cumpărătorilor prin design exterior iar după facelift constructorul nipon a rezolvat micile neplăceri semnalate de posesori, astfel că îmi permit să spun că povestea C-HR va continua și cu o generație nouă la un moment dat. Sunt sigur că îți va plăcea Toyota C-HR! De ce? Pentru că reușește să mulțumească atât cumpărătorii pretențioși cât și pe cei ce vor pur și simplu o mașină cu care să nu aibă bătaie de cap. Știm cu toții ce înseamnă fiabilitatea Toyota iar japonezii o dublează cu o garanție satisfăcătoare.

Cel mai mult m-a impresionat la C-HR ținuta de drum – atunci când ești în oraș, la viteze joase, direcția este lesne de folosit iar suspensia nu are probleme prea mari în a amortiza șocuri unduioase. Impresionant este momentul în care forțezi acest crossover deoarece atunci vei simți cum direcția devine previzibilă și precisă permițându-ți să te bucuri de plăcerea șofatului. Dacă ești genul de șofer mai relaxat ce nu pune preț pe așa ceva, nu-ți face griji, mașina îți va asigura o călătorie relaxantă având grijă de tine prin intermediul pleiadei de senzori ce te vor înconjura.

De ce sunt atât de sigur că modelul C-HR va avea viață lungă? Pentru că este unul dintre cele mai reușite modele dintr-un segment în vogă și nu cred că se va schimba ceva prea curând. Pentru a afla mai multe te invităm să vizionezi un nou review complet marca eblogAUTO 4K.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook